ev2b eating together through komp (1) (1)

Vinn en Komp fra No Isolation! (Verdi kr 7.995,-)

Svar riktig på spørsmålet som står litt lenger ned på siden og du er med i trekningen av denne flotte premien!

Teknologi kan være komplisert. Kontakt med familien burde ikke være det.

Komp knytter analoge seniorer sammen med deres digitale familier. Bak det enkle designet finner man en datamaskin med kun én knapp, som er koblet opp til en app på telefonen til brukerens venner og familie. Med videosamtaler og bildedeling fra venner og familie gir Komp trygghet og selskap til de som ikke mestrer moderne teknologi.

ev2b family visit lama (1)

VI OVER 60 Fordeler er et fordelsprogram for VI OVER 60-abonnenter med mange flotte og eksklusive fordeler. No Isolation er med i fordelsprogrammet og deler ut en Komp (verdi kr 7.995,-) med tre måneders gratis 4G-abonnement. (Etter tre måneder må man betale kr 249,- /mnd for 4G) 

Premien:

Komp er en datamaskin med kun én knapp, som er koblet opp til en app på telefonen til brukerens venner og familie. Fra deres egne telefoner kan barn, barnebarn og venner sende bilder, meldinger og gjennomføre toveis videosamtaler med bestemor eller bestefar sin Komp. Det like enkelt å komme i gang med Komp som det er å bruke den. Komp har innebygd 4G med ubegrenset databruk, det eneste man må gjøre for å komme i gang er å sette støpselet inn i stikkontakten og skru den på, da er Komp klar til bruk. Det er ubegrenset mobildata og ubegrenset lagringsplass for bilder og tekstmeldinger. Inneholder værmeldingstjeneste og har automatiske programvare oppdateringer.

Konkurransevilkår:

Du deltar i konkurransen ved å svare på spørsmålet nedenfor. Svarer du riktig er du er med i trekningen av en Komp fra No Isolation til en verdi på kr 7.995. VIKTIG INFO: VINNEREN FÅR 3 MÅNEDERS GRATIS 4G ABONNEMENT, ETTER 3 MÅNEDER MÅ VINNEREN BETALE KR 249 PER MND FOR 4G. Aldersgrense for å delta i konkurransen er 18 år. Frist for å delta er 18. juni 2023 og vinneren blir trukket 19. juni 2023 og blir kontaktet via e-post. Personopplysningene vil kun bli brukt til å gjennomføre konkurransen og trekke en vinner. Deretter blir de slettet. Du kan lese mer om vår personvernerklæring nedenfor.

Spørsmål som må besvares for å delta i konkurransen:

Hvor mange knapper har en Komp?

Finn svaret her.

Svar(Påkrevd)


Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.