Konkurranse! Du kan vinne gavekort fra Stormberg på 5000,- Klikk deg inn og delta HER

Vinn gavekort på 5000,- hos Stormberg!

Svar riktig på spørsmålet som står litt lenger ned på siden og du er med i trekningen av denne flotte premien!

gavekort

Vinn gavekort på 5000,- hos Stormberg!

VI OVER 60 Fordeler er et fordelsprogram for VI OVER 60’s abonnenter med mange flotte og eksklusive fordeler. Stormberg er Norges mestselgende sports- og turtøymerkevare. Alle VI OVER 60 abonnenter får en eksklusiv rabatt på 15 % på alle Stormbergprodukter, også på salgsvarer.

I Stormberg er de ikke opptatt av hvor fort man går, eller hvilke topper man bestiger. Det viktige er de gode turopplevelsene man får sammen med dem man er glad i. For Stormberg er målet å komme seg ut, gjerne på korte turer. Derfor sier de at Små turer er også store!

Premien:

Gavekort på 5000 ,- som du kan handle for i nettbutikken til Stormberg.no

Konkurransevilkår:

Du deltar i konkurransen ved å svare på spørsmålet nedenfor. Svarer du riktig er du er med i trekningen av et gavekort til bruk i nettbutikken Stormberg.no på hele 5000 kroner. Gavekortet blir sendt til deg på e-post og er digitalt. Premie og fordel (rabatt på 15%) kan ikke kombineres. Aldersgrense for å delta i konkurransen er 18 år. Frist for å delta er 17. februar 2023 og vinneren blir trukket 20. februar 2023 og blir kontaktet via epost. Navn på vinneren vil bli lagt ut på denne siden 20. februar 2023. Personopplysningene vil kun bli brukt til å gjennomføre konkurransen og trekke en vinner. Deretter blir de slettet. Du kan lese mer om vår personvernerklæring nedenfor.

Spørsmål som må besvares for å delta i konkurransen:

Hvor mye rabatt får VI OVER 60 abonnenter når de handler hos Stormberg?

Finn svaret her.

Svar(Påkrevd)


Consent(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.