stormfullehøyder (2)

Vinn 2 års frikort for to personer til alle Riksteatrets forestillinger!

Svar riktig på spørsmålet som står litt lenger ned på siden og du er med i trekningen av denne flotte premien!

VI OVER 60 Fordeler er et fordelsprogram for VI OVER 60 abonnenter med mange flotte og eksklusive fordeler. Riksteatret er hele landets teater, og en av våre fordeler innen kulturopplevelser. Klikk her for å se hvilke fordeler du har som VI OVER 60 abonnent.

neiogatternei
Fra forestillingen: Nei og atter Nei av Nina Lykke som kommer våren 2023

Riksteatret er ett teater for alle! Du kan oppleve teater for hele familien, musikaler, klassikere, og historier fra i dag.

Konkurransevilkår:

Du deltar i konkurransen ved å svare på spørsmålet nedenfor. Svarer du riktig er du er med i trekningen av et frikort for to personer som gjelder hele 2023 og 2024. Det kan benyttes på ett av Riksteatrets 74 samarbeidende kulturhus over hele landet. Frikortet blir sendt deg på epost og er digitalt. Du reserverer selv billetter til det du måtte ønske å oppleve. Aldersgrense for å delta i konkurransen er 18 år. Frist for å delta er 22.desember 2022 og vinneren blir trukket 23. desember 2022 og kontaktes via epost. Navn på vinneren vil bli lagt ut på denne siden 23. desember 2022. Personopplysningene vil kun bli brukt til å gjennomføre konkurransen og trekke en vinner. Deretter blir de slettet. Du kan lese mer om vår personvernerklæring nedenfor.

Spørsmål som må besvares for å delta i konkurransen:

Hva er den kjente engelske tittelen på kjærlighetsromanen «Stormfulle høyder», som Riksteatret skal på turné med våren 2023?

Finn svaret her.

Svar(Påkrevd)


Consent(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.