rh junio2020 21

Vinn en fotsauna fra Radiant Health! (Verdi kr. 3390,-)

Svar riktig på spørsmålet som står litt lenger ned på siden og du er med i trekningen av denne flotte premien!

Sliter du med kalde føtter, dårlig sirkulasjon eller smerter i benene? Nå kan du vinne en infrarød fotsauna som gir deg både varme, smertelindring og økt sirkulasjon på samme tid.

rh junio2020 15

VI OVER 60 Fordeler er et fordelsprogram for VI OVER 60’s abonnenter med mange flotte og eksklusive fordeler. Radiant Health gir VI OVER 60 abonnenter 20% rabatt på infrarøde varmeprodukter som bærbar infrarød sauna, infrarødt saunateppe, terapimatte, fotsauna og mange flere produkter.

Bruk rabattkoden VIOVER60 ved kjøp på nettsiden: www.radianthealth.no

Infrarøde varmeprodukter fra Radiant Health er laget med en helt unik teknologi der varmen går svært dypt inn i kroppen og gir en rekke helsefordeler. Radiant Health er et norsk varemerke som har vært ledende innenfor bærbare infrarøde varmeprodukter i mange år.

Premien:

Fotsauna fra Radiant Health:

Den kan enkelt benyttes mens du ser på TV, leser en god bok eller bare vil sitte å slappe av.  Den er laget i heltre, veier lite og blir inntil 65 grader.

  • Dimensjoner: 45 x 35 x 65
  • Vekt 6,7 kg
  • Effekt 300W
  • Saunatemperatur 25 – 65 °C (regulerbar)

Konkurransevilkår:

Du deltar i konkurransen ved å svare på spørsmålet nedenfor. Svarer du riktig er du er med i trekningen av en fotsauna fra Radiant Health. Aldersgrense for å delta i konkurransen er 18 år. Frist for å delta er 21. april 2023 og vinneren blir trukket 24. april 2023 og blir kontaktet via epost. Navn på vinneren vil bli lagt ut på denne siden 24. april 2023. Personopplysningene vil kun bli brukt til å gjennomføre konkurransen og trekke en vinner. Deretter blir de slettet. Du kan lese mer om vår personvernerklæring nedenfor.

Spørsmål som må besvares for å delta i konkurransen:

I hvilket land ble infrarød varmeteknologi først brukt i behandlingsøyemed?

Finn svaret her.

Svar(Påkrevd)


Consent(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.