REISEGØY: Innholdsrike turer som tar utgangspunkt i hobbyen og interessen til godt voksne. KLIKK HER!

allertravel fellesside

Leserturer og langtidsferier

Vi tilbyr gode og trygge opplevelsesreiser for godt voksne.

PS! Som abonnent på VI OVER 60 får du og én medreisende kr 150,- hver i rabatt på alle Aller travels turer. Både leserturer og langtidsferie. Oppgi kampanjekode «VIOVER60» ved bestilling.

Aller travel er spesialister på aktive- og temabaserte gruppereiser for eventyrlystne voksne. De legger vekt på personlig service før, under og etter reisen, slik at den reisende til enhver tid føler deg ivaretatt og trygg. De skreddersyr og tilrettelegger turene, spesielt for deg over 60 år, slik at du bare kan kose deg og nyte turen.

Noe av det som kjennetegner våre reiser: Voksen og erfaren reiseleder // Innholdsrikt program // Tilrettelagte turer for godt voksne // Samlende og hyggelige måltider og møteplasser // Gode hoteller.

Det er trygt og godt å reise med Aller travel og VI OVER 60

Spesialister på aktive- og temabaserte gruppereiser

Nyt deler av vinteren i varmere strøk. Hos oss finner du langtidsferier i Spania (fastland, Mallorca og Tenerife), Thailand og Portugal, mange ulike resort. Alle resort er nøye plukket ut av oss og vi tilbyr leiligheter alle steder. Avreise fra flere norske byer.

Alltid med reiseleder

Vi har alltid med kunnskapsrike og erfarne reiseledere på turene våre.

Kundetilfredshet

Svært mange av våre kunder blir med oss på flere turer.

Trygghet

Hos oss får du personlig service, slik at du alltid føler deg trygg og ivaretatt. Fordelen med gruppereiser er også at du møter nye mennesker, som har samme interesser som deg.