bl viover60 m.logo

20% rabatt på briller. Synsundersøkelse til kun 490 kr

Brilleland – din lokale optiker

Her er dine fordeler:

  • 20 % rabatt på briller med styrke i alle Brilleland-butikker. Rabatten gjelder på komplett brille, og kan ikke kombineres med andre rabatter på innfatning og/eller glass.
  • Synsundersøkelse til kun 490 kroner (normalpris 740 kroner).
  • Gratis brilletilpasning.
  • Tilbudet gjelder for inntil to personer i husstanden
    Gjelder på ordinær pris og kan ikke kombineres med andre rabatter.
miljøbilde salgsmedarbeider
miljøbilde reparasjon

Hvordan benytte seg av tilbudene:

Synsundersøkelse og briller:

Bestillingen gjøres i den enkelte butikk. Når du kommer inn i butikk og skal bestille, må du opplyse om at du er abonnent på VI OVER 60 og derfor har en avtale om rabatt hos Brilleland.

Brilleland – din lokale optiker

I over 30 år har Brilleland vokst til å bli en av Norges ledende optikerkjeder, der lave priser og høy kvalitet går hånd i hånd med faglig kompetanse. Det skal alltid komme deg til gode.

I Brilleland mener vi at det verken skal være dyrt eller vanskelig å kjøpe briller. Vi gjør alt for å holde prisene nede, slik at du som kunde skal spare mer. I våre butikker vil du møte autoriserte optikere og salgsmedarbeidere som sørger for at du får briller, solbriller, kontaktlinser, opplæring og oppfølging – alt etter ditt behov, syn og øyehelse. Brilleland er en landsdekkende optikerkjede, og vi ønsker å være så tilgjengelige som mulig for deg – der du er.