REISEGØY: Innholdsrike turer som tar utgangspunkt i hobbyen og interessen til godt voksne. KLIKK HER!

bilde nettside3

BILLIG STRØM! Få strøm til kostpris og kun 26,- i måneden

Det kan være mye penger å spare på strøm ved å bytte til Klarkraft!
Strøm til kostpris og 25 % rabatt på et allerede lavt fast månedsbeløp.

Dette er en eksklusiv avtale som du kun får som abonnent på VI OVER 60. Det er ingen andre som får en like gunstig avtale hos KlarKraft

5 av 10 strømkunder føler deg lurt, og det gjør KlarKraft noe med.

Her får du en veldig billig strømavtale, som er varig. Det betyr at den ikke plutselig endrer seg til en dyr avtale uten at du som kunde får det med deg. I Klarkraft tar vi ingen fortjeneste på strømforbruket til våre kunder, og selger strømmen til kostpris. Alt vi tar for jobben er et fast månedsbeløp, som alle  VI OVER 60-abonnenter får 25 % rabatt på. Det vil si at du får strøm til kostpris og 26,- i fast månedsbeløp.

Strømpris: Spotpris strøm + 1,9 øre/kWh, og 26,- i fast månedsbeløp.
(1,9 øre/kWh utgjør ca. 22 kr,-/mnd. for en gjennomsnittskunde, og dekker lovpålagte avgifter, handelskostnader).

Hei!

Mitt navn er Haakon Dyrnes og jeg leder Klarkraft. Klarkraft er startet som en motreaksjon til alt lureriet i strømbransjen, noe det dessverre er mye av, og er noe vi har erfart selv. Vi sjekket vår egen strømregning i detalj, og ble så forbanna at vi startet vårt eget strømselskap. Det vi ønsker å tilby er en enkel og billig spotavtale, som også er trygg og god over tid (Spot er markedsprisen for strøm på Nord Pool, og er den rimeligste strømavtalen over tid ifølge Forbrukerrådet). Strøm skal være enkelt, men strømselskapene har gjort sport i å komplisere produkter og priser slik at det er nær sagt umulig for kunder å navigere i, og forstå hva man faktisk betaler for. Hva er kostnad for strømmen, og hva går i lomma på strømselskapene? I Klarkraft tror vi på 100 % transparens, og viser derfor alltid forrige måneds spotpris, slik at om du vil, alltid kan kikke oss i kortene og sammenlikne vår pris mot konkurrenter. Men uansett om du ønsker å se alle prisdetaljer, eller bare vil ha en god strømavtale, så skal du være trygg hos oss. Vi tar aldri noen fortjeneste på strømforbruket ditt, og du får alltid strømmen til vår kostpris. Alt vi tar for jobben er et fast månedsbeløp, som du som Vi over 60-abonnent får 25 % rabatt på.

Vi sier at vårt eneste lokketilbud er at vi aldri har lokketilbud. For oss er det viktig at en god strømavtale forblir god. Derfor lurer vi ikke inn kunder på det som ser ut som fantastiske betingelser, for så i neste runde øke prisene uten å varsle om dette, og så ta oss veldig godt betalt. Vi har kun ett produkt, som igjen er blant de aller billigste og tryggeste i markedet. Og vil alltid være det.

Klikk deg inn på vår nettside for å lese mer.

For å få rabatten MÅ du bestille via bestillingslinkene på denne siden:

Strømavtale (26 kr og 1,9 øre/kwh): KLIKK HER FOR BESTILLING!

KUNDESERVICE:

Ta kontakt med kundeservice om du har spørsmål eller trenger hjelp til bestilling. Husk å oppgi at du skal ha VI OVER 60 avtalen.
E-post: kundeservice@klarkraft.no
Tlf: 21 60 93 00 (kl. 08.00-16.00)

Mvh
Haakon Dyrnes
Klarkraft.no