REISEGØY: Innholdsrike turer som tar utgangspunkt i hobbyen og interessen til godt voksne. KLIKK HER!

2024 vår liggende dp 1080 1920

halv pris på minst 10 utvalgte kvalitetsfilmer på kino i året!

Medlemskap i Kinoklubben gir 50 % rabatt på minst 10 spesielt utvalgte kvalitetsfilmer på kino per år. Medlemskapet koster normalt kr 179,- per år, men som abonnent på VI OVER 60 betaler du kun kr 99,-.

Du kan melde deg inn når som helst på året, og ved første gangs innmelding får du to medlemskap til prisen av ett!

Meld deg inn i Kinoklubben. Rabatten er lagt inn: KLIKK HER


Eller du kan melde deg inn her: www.kinoklubb.no og fylle inn VIOVER60 i rabattkodefeltet

Les mer om Kinoklubben HER

Se hvilke kinoer medlemskapet gjelder på HER

Du vil umiddelbart motta din unike medlemskode som gir deg halv pris på alle våre utvalgte filmer det kommende året.

Utvalget består av minst 10 filmer pr. kalenderår

Du kan bruke rabatten din på 1 billett pr. film på hvilken som helst ordinær forestilling så lenge filmen går på kino. Medlemskapet gjelder i ett år fra innmeldingsdato, og fornyes deretter årlig til rabattert pris kr. 99,- Du kan administrere ditt medlemskap på MIN SIDE når du er pålogget.

Premiere 8.mars: Ibelin

kinoklubb dp 1920x1080 ibelin

LES MER OG BESTILL BILLETT HER

Den prisbelønte og kritikerroste kinodokumentaren IBELIN er filmen absolutt ALLE skal se. Det er en film for gamere, for besteforeldre – og for alle imellom.

Du har sikkert lest om ham; Mats Steen, som døde så altfor tidlig. Gutten de trodde aldri skulle få oppleve sin første kjærlighet, eller få ta del i en vennegjeng.

Mats led av en dødelig muskelsykdom, og brukte mesteparten av livet sitt foran dataskjermen. Det alle trodde var et ensomt og isolert liv, viste seg å være rikt, sosialt og levende ekte gjennom avataren Ibelin i spillet World of Warcraft.

Regissør Benjamin har skapt noe helt unikt, og er allerede før filmen har norgespremiere sanket fantastiske anmeldelser og sanket priser på festivaler på flere kontinenter.

Vi kan garantere at ingen kommer til å forlate kinosalen uberørt etter å ha sett denne filmen. Og vi kan nærmest garantere at folk over hele verden kommer til å høre om filmen, slik NRK-artikkelen om Mats i 2019 også spredte seg langt utover Norges grenser og ble lest av millioner.

Premiere 15 mars: Hammarskjöld

kinoklubb dp 1920x1080 hammarskjold bm

LES MER OG BESTILL BILLETT HER

I 1961 har Dag Hammarskjöld ett år igjen i stillingen som FNs generalsekretær, en posisjon han overtok etter norske Trygve Lie. Deretter skal han flytte hjem til Österlen og endelig legge storpolitikken bak seg. Men samtidig herjer den kalde krigen for fullt, og i Afrika ligger brennpunktet i Kongo.

Dag Hammarskjöld tar på seg det kompliserte oppdraget å mekle fred og enighet i den betente konflikten i det splittede landet. En umulig oppgave ifølge mange, et selvmordsoppdrag ifølge andre..

Premiere 12. april: Back to Black

LES MER OG BESTILL BILLETT HER

Marisa Abela storspiller i hovedrollen som Amy Winehouse, en av musikkhistoriens aller største stjerner!

Amy Winehouse gjorde kometkarriere tidlig på 2000-tallet, med sin særegne stil og stemme. Blandingen av jazz, soul og pop traff publikum både hjemme i Storbritannia og i resten av verden, og brått var den unge jenta på alles lepper. Etter hvert like mye på grunn av sin rusfylte og utagerende livsstil, dessverre.

Denne filmen forteller historien om låtskriveren og superstjernen Amy på godt og vondt, og i hovedrollen imponerer Marisa Abela stort! Ikke bare ligner hun oppsiktsvekkende mye på Amy, hun synger også mye av soundtracket selv.

Vi i Kinoklubbens Filmutvalg klarte ikke å høre forskjellen på henne og Amy, og vi storkoste oss med gjenhøret med dette fantastiske kapittelet i musikkhistorien. Samtidig er historien om livet hennes tøff og sår, og som flere store stjerner før henne døde hun bare 27 år gammel.

Vi anbefaler deg virkelig å unne deg et kinobesøk for å «gjenoppleve» Amy, du vil ikke angre! Lytt deg gjerne opp på albumene hennes Frank og Back to Black. Vi gjetter på at de får et oppsving med denne filmen.

Premiere 26. april: Wicked Little Letters

LES MER OG BESTILL BILLETT HER

Olivia Colman og Jessie Buckley gir oss en god latter i denne herlige engelske krimkomedien.

Denne filmen er utrolig nok basert på en virkelig historie! Handlingen foregår i en engelsk landsby på 1920-tallet, dit den ubehøvlede og frisinnede Rosie (Buckley) har flyttet fra Irland med datter og kjæreste. Hun blir kjent med naboen Edith (Colman), som er Rosies strake motsetning – konservativ og meget korrekt. Plutselig begynner Edith å få obskøne brev i posten, og alle mistenker Rosie. Men det er noe som ikke stemmer, og landsbyens kvinnelige politikonstabel bestemmer seg for å finne ut av hvem som er den virkelige avsenderen.

Olivia Colman er en fantastisk skuespiller, og hun er virkelig festlig som Edith! Kysk, pertentlig og underdanig, men med et brennende ønske om å «blomstre» og tiltrekke seg oppmerksomhet. Bare ansiktuttrykkene hennes er verdt hele kinoturen! Jessie Buckley er den perfekte Rosie; frekk og freidig – men god på bunnen. I de andre landsbyboerne finner vi herlige karikaturer, og med poltikonstabel Gladys Moss har regissør Sharrock (Et helt halvt år) gitt oss et aldri så lite feministopprør på kjøpet.

Premiere 7. juni: One Life

LES MER OG BESTILL BILLETT HER

One Life er den gripende filmen om Sir Nicholas «Nicky» Winton, som reddet 669 barn fra nazistenes konsentrasjonsleire.

Under opptakten til 2. verdenskrig var den britiske forretningsmannen Nicky Winton på besøk i Praha. Sjokkert ble han vitne til at jødiske familier, som hadde flyktet fra nazistene i Tyskland og Østerrike, var stuet sammen i iskalde provisoriske flyktningleire. De manglet både mat og klær, og levde i konstant frykt for at nazistene skulle innta også Tsjekkoslovakia.

Winton engasjerer seg for å prøve å redde barna i sikkerhet til England, men det må skje fort! På utrolig vis klarer han og medhjelperne å frakte ut 667 barn før grensene stenger, men etter krigen vet han ikke hvordan det er gått med dem alle. Vi skal ikke gi bort for mye av handlingen her, men dette er en helt utrolig historie som etter mange år rulles opp i forbindelse med at Winton inviteres til å fortelle om sin innsats i BBC-programmet «That’s Life».

Sir Anthony Hopkins er glimrende som Nicky Winton som gammel, og hans kone spilles av svenske Lena Olin – som vi sist så i Kinoklubbfilmen «Andre akt». En av Wintons viktigste hjelpere under redningsaksjonen var hans egen mor Babette, som spilles av fantastiske Helena Bonham Carter. I tillegg til et knallsterkt cast, byr filmen på en utrolig rørende og viktig historie. Dessverre er den også smertelig aktuell.

Tittelen «One Life» er basert på et sitat fra Talmud, en av jødedommens viktigste skriftsamlinger: «He who saves one life, saves the world entire.»

Aktuelle filmer

Du finner alltid informasjon om aktuelle og kommende filmer som du kan se til halv pris med medlemskoden din HER

Bestill kinobillett HER