REISEGØY: Innholdsrike turer som tar utgangspunkt i hobbyen og interessen til godt voksne. KLIKK HER!

pizzaovn1

Spar 1000 kr på kjøp av gassdrevet pizzaovn!

VI OVER 60 abonnenter får spesialtilbud på denne pizzaovnen til kr. 4 990 (ordinær pris kr. 5 990)

Klikk deg inn og bestill HER
Legg inn rabattkode: Pizza60

Modena 14″ gassfyrt pizzaovn fra Gino Pizza Ovens er den perfekte løsningen for alle som ønsker å lage deilige, steinbakte pizzaer hjemme. Ovnen er både brukervennlig og ferdig montert slik at du kan begynne å bruke den med en gang I tillegg er den svært allsidig og kan brukes til å tilberede andre grillede eller stekte retter som fisk, kjøtt og grønnsaker.

Minimal røyk og maksimal smak på bare 60 sekunder!
En av hovedfordelene med Modena 14″ er at den drives av gass. Dette gjør at du ikke trenger å bekymre deg for røyk og at rengjøringstiden er minimal. I tillegg har ovnen avansert teknologi som gir en høy og jevn varme for å få de beste resultatene og en pizza på bare 60 sekunder!

En attraktiv og praktisk ovn for perfekt pizza hjemme
Designet på Modena 14″ er også veldig attraktivt. Ovnen har en fin matt sort farge med en italiensk stripe på toppen. Den praktiske størrelsen passer både små og store familier, og ovnen er enkel å transportere og flytte, noe som gir deg større fleksibilitet når det kommer til matlaging. Med Modena 14″ kan du lage den perfekte pizzaen hjemme på en enkel og praktisk måte.