REISEGØY: Innholdsrike turer som tar utgangspunkt i hobbyen og interessen til godt voksne. KLIKK HER!

Invester i egen livskvalitet med våre hjemmeheiser. Få inntil 15% rabatt!

Når vi blir eldre, er det flere av oss som føler at vi må selge fritidseiendommen eller boligen vår fordi kroppen ikke fungerer som før. Det blir tyngre å komme seg rundt og trapper kan synes uoverkommelige. Våre løsninger med hjemmeheiser kan bidra til at du opprettholder den livskvaliteten som fritidsboligen og din egen bolig gir deg.

TK Home Solutions er et globalt konsern som produserer og leverer trappeheiser og løfteplattformer.
TK Home Solutions, som tidligere var kjent under navnet Thyssenkrupp, har over 60 års erfaring og i Norge har vi levert disse produktene i mer enn 25 år. Vi har også lang og god erfaring med samarbeid med NAV og det private markedet.

I Norge, er vi mange hundretusen som har en eller annen form for bevegelsesutfordring, og vi er heldige som har god støtte i vårt velferdssystem. Når det er sagt, så dekker ikke «velferdsnorge» alle typer hjelpemidler, de kan ha lange ventetider og de leverer kun ved unntakstilfeller til våre fritidseiendommer. Dette presser oss til å tenke på å selge boligen vår fordi vi trenger en leilighet med alt på ett plan, eller å selge hytta fordi vi ikke lenger kommer oss frem og opp.

Det er mange av oss som tenker at en type heisløsning er for kostbart, at det krever for store endringer i huset eller fritidsboligen og at det vil ta for stor plass av boligen. Dette er en helt vanlig misoppfatning, for det kreves svært få, om ingen, omfattende inngrep på bygninger og det er mye rimeligere enn man tror. Det er i dag, kanskje dyrere å selge egen bolig eller en fritidseiendom, enn å investere i en type heisløsning.

Vi i TK Home Solutions har også muligheter for å bidra med delfinansiering av våre produkter til privatmarkedet, snakk gjerne med en av våre selgere om dette.

VÅRE PRODUKTER

Seteheis S200

S200 er en prisvinnende seteheis som har forenklet livet til mange mennesker. Seteheisen bidrar til at man kan forflytte seg mellom etasjer når trappene har blitt for tunge å gå i. Den kan monteres i nær sagt alle trapper, i både private hjem og på fritidseiendommer.

Fordelen med seteheisen S200 er mange. Les mer her

Rullestolheis RPsp

Dette er rullestolheisen for rette trapper, og den kan monteres både innendørs og utendørs. Den passer forøvrig perfekt utendørs på fritidseiendommer som har bratt fremkommelighet til hytta.

Les mer om RPsp her

Rullestolheis Mini

Mini er en rullestolheis som kan brukes både innendørs og utendørs. Denne rullestolheisen passer for de små nivåforskjellene og kan enkelt monteres både hjemme og på fritidseiendommer. Les gjerne mer om Mini her:

Les mer om rullestolheis Mini her

Hjemmeheis Pluto

Pluto er en av de minste løfteplattformene på markedet, og den passer inn, nær sagt overalt. Spesielt kan løfteplattformen være et godt alternativ i små eneboliger, i rekkehus og på hytta. I privatheisen Pluto, får man også plass til en manuell rullestol.

Les mer om hjemmeheis Pluto her

Hjemmeheiser fra H-serien

Våre hjemmeheiser i H-serien har god plass til mennesker, rullestoler og varer. De kan enkelt monteres i eneboliger, uansett størrelse. De kan lett ettermonteres i allerede oppsatte boliger og det er få strukturelle endringer på selve bygningen. Alle våre heisløsninger kan tilpasses ditt hjem, og du kan selv velge farger, glass, gulv, lys mm. Det er nesten bare fantasien som kan stoppe deg.

Les mer om våre hjemmeheiser:

Ønsker du å se flere av våre løsninger? Ta en titt her:
Trappeheiser, hjemmeheiser, løfteplattformer, plattformheiser (tkelevator.com)

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller om du er interessert i ett eller flere av våre produkter. Sammen finner vi frem til løsningen som passer best for deg.

For å få rabatten må du oppgi at du er VI OVER 60 abonnent

Ta gjerne kontakt på telefon: 21 97 97 50
eller på e-post: post.home.no@tkelevator.com