REISEGØY: Innholdsrike turer som tar utgangspunkt i hobbyen og interessen til godt voksne. KLIKK HER!

allertravel hovedbilde

150 kr i rabatt på alle reiser med Aller travel!

Som abonnent får du og din reisepartner 150 kroner i rabatt på alle leserturer fra Aller travel ved å bruke koden «VIOVER60». Turene er spesielt godt tilrettelagt for godt voksne med innholdsrikt program, hyggelige måltider og voksne og erfarne reiseledere.

Som abonnent får du og din reisepartner 150 kroner i rabatt på alle leserturer og langtidsferier fra Aller travel ved å bruke koden «VIOVER60». Du får rabatten enten ved å skrive inn rabattkoden når du bestiller på nettsidene til Aller travel eller opplyse om det når du ringer til Aller travel.

Dette gjelder ikke bare leserturene som du finner i bilaget fra Aller travel som følger med VI OVER 60 i hver utgave, men alle turene som ligger på www.allertravel.no.

Her finner du akkurat nå mange spennende og storslåtte turer i Norge og utenlands innen kategorier som aktive reiser, kultur/historie, singelturer, musikkreiser, elvecruise, jule- og nyttårsreiser og ikke minst langtidsferie!

allertravel langtidsferie
Aller travel har langtidsferie for deg som vil tilbringe flere uker i sol og varme med trygge og sosiale dager.

VI OVER 60 og Aller travel samarbeider om å tilby gode og trygge opplevelsesreiser for godt voksne. Noe av det som kjennetegner våre turer er:
• Voksen og erfaren reiseleder
• Innholdsrikt program
• Tilrettelagte turer for godt voksne
• Samlende og hyggelige måltider og møteplasser
• Gode hoteller

Velkommen på tur med oss!