150 kr i rabatt på alle reiser med Aller Travel!

Som abonnent får du og din reisepartner 150 kroner i rabatt på alle leserturer fra Aller Travel ved å bruke koden «VIOVER60». Turene er spesielt godt tilrettelagt for godt voksne med innholdsrikt program, hyggelige måltider og voksne og erfarne reiseledere.

Som abonnent får du og din reisepartner 150 kroner i rabatt på alle leserturer fra Aller Travel ved å bruke koden «VIOVER60». Du får rabatten enten ved å skrive inn rabattkoden når du bestiller på nettsidene til Aller Travel eller opplyse om det når du ringer til Aller Travel.

Dette gjelder ikke bare leserturene som du finner i bilaget fra Aller Travel som følger med VI OVER 60 i hver utgave, men alle turene som ligger på www.allertravel.no.

Her finner du akkurat nå mange spennende og storslåtte norgesturer. Og så håper vi at vi snart også kan reise ut av landet på klassiske VI OVER 60-turer litt lengre sør i Europa.

På en av våre flotte vandrerturer

VI OVER 60 og Aller Travel samarbeider om å tilby gode og trygge opplevelsesreiser for godt voksne. Noe av det som kjennetegner våre turer er:
• Voksen og erfaren reiseleder
• Innholdsrikt program
• Tilrettelagte turer for godt voksne
• Samlende og hyggelige måltider og møteplasser
• Gode hoteller

Velkommen på tur med oss!