kinoklubbhostfilmer2022 1200x630

halv pris på minst 10 utvalgte kvalitetsfilmer på kino i året!

Medlemskap i Kinoklubben gir 50% rabatt på minst 10 spesielt utvalgte kvalitetsfilmer på kino per år. Medlemskapet koster normalt kr. 149,- per år, men som abonnent på VI OVER 60 betaler du kun kr. 99,-

Du kan melde deg inn når som helst på året, og ved første gangs innmelding får du to medlemskap til prisen av ett!

Meld deg inn i Kinoklubben. Rabatten er lagt inn: KLIKK HER


Eller du kan melde deg inn her: www.kinoklubb.no og fylle inn VIOVER60 i rabattkodefeltet

Les mer om Kinoklubben HER

Se hvilke kinoer medlemskapet gjelder på HER

Du vil umiddelbart motta din unike medlemskode som gir deg halv pris på alle våre utvalgte filmer det kommende året.

Utvalget består av minst 10 filmer pr. kalenderår

Du kan bruke rabatten din på 1 billett pr. film på hvilken som helst ordinær forestilling så lenge filmen går på kino. Medlemskapet gjelder i ett år fra innmeldingsdato, og fornyes deretter årlig til rabattert pris kr. 99,- Du kan administrere ditt medlemskap på MIN SIDE når du er pålogget.

Aktuelle filmer

Du finner alltid informasjon om aktuelle og kommende filmer som du kan se til halv pris med medlemskoden din HER

Where the Crawdads Sing. Premiere 19. august 2022

where the crawdads sing

«Where the Crawdads Sing» handler om Kya, en forlatt jente som oppdrar seg selv i de farlige myrområdene i Nord-Carolina. I årevis har det gått rykter om «myrjenta» i småbyen Barkley Cove, noe som isolerer den intelligente og tøffe Kya fra samfunnet. På vei inn i voksenlivet trekkes hun mot to unge menn fra byen, og oppdager en ny og spennende verden. Men når en av mennene blir funnet død, rettes mistanken umiddelbart mot Kya…

Filmen er basert på Delia Owens’ bok ved samme navn, som på norsk heter «Der krepsene synger» .

Krigsseileren. Premiere 23. september 2022

ny krigsseileren digipos 1920x1080w dato

«Krigsseileren» er en norsk storfilm om de glemte krigsheltene, nemlig de over 30.000 norske sjøfolkene som ble beordret til å seile i fronten av krigen – i sivil og uten våpen. Filmen forteller historien på en personlig og nær, men samtidig brutal måte.

Vi følger en familie fra Bergen, og opplever dramaet både fra sjømann og trebarnsfar Alfred og vennen Sigbjørns side, og fra mor Cecilia og barnas side hjemme i Norge. Vi skal ikke gi bort for mye av handlingen, men det er opprørende å se hvor lite opplæring og oppfølging disse sjømennene og familiene deres fikk – både under og etter krigen.

Amsterdam. Premiere 7. oktober 2022

amsterdam

Filmen er et romantisk krimdrama, om tre venner som befinner seg midt i en av de mest sjokkerende sammensvergelsene i amerikansk historie. Det kommer mer informasjon senere.

Kampen om Narvik. Vinteren 2022/23

kinoklubb.narvik 1390x780

Hitlers første nederlag

April 1940. Den gryende krigen i Europa virker fjern for nordmennene, men verdens øyne er allerede rettet mot Narvik som skiper ut jernmalmen Hitler er avhengig av for å holde det tyske krigsmaskineriet i gang. Natt til 9. april krenkes Norges nøytralitet og tyske soldater går i land. Bykommandanten overgir Narvik uten kamp, men ikke alle er villige til å legge ned våpnene. Et kompani på 200 norske soldater bløffer seg ut av byen og tar opp kampen. Blant soldatene finner vi den unge korporalen Gunnar Tofte, som får sin ilddåp i kamp mot de profesjonelle, tyske alpejegerne i fjellene. I Narvik blir Royal Hotell, der hans kone Ingrid Tofte jobber som stuepike og tolk, tyskernes nye hovedkvarter. Fra skyttergraven er det enkelt å vite hvem som er venn og hvem som er fiende. Fra den sivile siden er bildet mer komplisert.