Konkurranse! Du kan vinne gavekort fra Stormberg på 5000,- Klikk deg inn og delta HER

kinoklubb vinter 2023 1920x1080

halv pris på minst 10 utvalgte kvalitetsfilmer på kino i året!

Medlemskap i Kinoklubben gir 50% rabatt på minst 10 spesielt utvalgte kvalitetsfilmer på kino per år. Medlemskapet koster normalt kr. 149,- per år, men som abonnent på VI OVER 60 betaler du kun kr. 99,-

Du kan melde deg inn når som helst på året, og ved første gangs innmelding får du to medlemskap til prisen av ett!

Meld deg inn i Kinoklubben. Rabatten er lagt inn: KLIKK HER


Eller du kan melde deg inn her: www.kinoklubb.no og fylle inn VIOVER60 i rabattkodefeltet

Les mer om Kinoklubben HER

Se hvilke kinoer medlemskapet gjelder på HER

Du vil umiddelbart motta din unike medlemskode som gir deg halv pris på alle våre utvalgte filmer det kommende året.

Utvalget består av minst 10 filmer pr. kalenderår

Du kan bruke rabatten din på 1 billett pr. film på hvilken som helst ordinær forestilling så lenge filmen går på kino. Medlemskapet gjelder i ett år fra innmeldingsdato, og fornyes deretter årlig til rabattert pris kr. 99,- Du kan administrere ditt medlemskap på MIN SIDE når du er pålogget.

Aktuelle filmer

Du finner alltid informasjon om aktuelle og kommende filmer som du kan se til halv pris med medlemskoden din HER

Kampen om Narvik. Premiere 25. desember 2022

4.kinoklubb dp 1920x1080 kon

Hitlers første nederlag

April 1940. Den gryende krigen i Europa virker fjern for nordmennene, men verdens øyne er allerede rettet mot Narvik som skiper ut jernmalmen Hitler er avhengig av for å holde det tyske krigsmaskineriet i gang. Natt til 9. april krenkes Norges nøytralitet og tyske soldater går i land. Bykommandanten overgir Narvik uten kamp, men ikke alle er villige til å legge ned våpnene. Et kompani på 200 norske soldater bløffer seg ut av byen og tar opp kampen. Blant soldatene finner vi den unge korporalen Gunnar Tofte, som får sin ilddåp i kamp mot de profesjonelle, tyske alpejegerne i fjellene. I Narvik blir Royal Hotell, der hans kone Ingrid Tofte jobber som stuepike og tolk, tyskernes nye hovedkvarter. Fra skyttergraven er det enkelt å vite hvem som er venn og hvem som er fiende. Fra den sivile siden er bildet mer komplisert.

A man called Otto. Premiere 20. januar 2023

Her kommer Hollywood-versjonen av den svenske bestselgeren «En mann ved navn Ove», og i hovedrollen finner vi selveste Tom Hanks!

Har du lest boken, sett filmen eller kanskje til og med sett teaterversjonen av den høyt elskede publikumssuksessen om grinebiteren Ove? I amerikansk versjon er han omdøpt til Otto, men bortsett fra det vil du kjenne igjen det aller meste. Da Kinoklubbens Filmutvalg så denne filmen, så var det med forskjellig bakgrunn i forhold til originalen. Noen hadde både lest og sett «alt» om Ove, mens andre kom inn i salen med blanke ark. Det hadde ingenting å si for utfallet; filmen var like god uansett forhåndskunnskap. Den er minst like rørende og hjertevarm som originalen, så her er det bare å komme seg på kino!

Hollywood-versjonen av «En mann ved navn Ove», med Tom Hanks i hovedrollen. Les mer HER

The Fabelmans. Premiere 3. februar 2023

Steven Spielberg byr på seg selv i denne dypt personlige og varme filmen som er sterkt inspirert av hans oppvekst.

Vi følger familien Fabelmans i Arizona etter 2. verdenskrig, og det er unge Sammy Fabelman som har historiens blikk og fortellerstemme. Med et strålende skuespillerensemble med blant annet Michelle Williams, Paul Dano og Seth Rogen, tar vi del i familiens opp- og nedturer, og unge Sammy oppdager en hemmelighet som rokker familiens lykke i lang tid. Parallelt blir vi med på Sammys lidenskap for filmens magiske verden og hvordan han etter hvert skaper sine egne historier med familien i sentrum. Dette er en nostalgisk og vakker oppvekstfilm, og vi går ut av kinosalen med et lite smil om munnen og med litt ekstra kjærlighet for familien og det fargerike kinomørket. En ekstra bonus er det selvsagt at vi snakker om selveste Spielberg her, og vi vet hvilken magi han har levert oss gjennom veldig mange år. Anbefales sterkt!

Steven Spielbergs film, som er sterkt inspirert av hans egen oppvekst og er spådd mange Oscar-nominasjoner. Les mer HER