kk sommer23 600x300

halv pris på minst 10 utvalgte kvalitetsfilmer på kino i året!

Medlemskap i Kinoklubben gir 50% rabatt på minst 10 spesielt utvalgte kvalitetsfilmer på kino per år. Medlemskapet koster normalt kr. 149,- per år, men som abonnent på VI OVER 60 betaler du kun kr. 99,-

Du kan melde deg inn når som helst på året, og ved første gangs innmelding får du to medlemskap til prisen av ett!

Meld deg inn i Kinoklubben. Rabatten er lagt inn: KLIKK HER


Eller du kan melde deg inn her: www.kinoklubb.no og fylle inn VIOVER60 i rabattkodefeltet

Les mer om Kinoklubben HER

Se hvilke kinoer medlemskapet gjelder på HER

Du vil umiddelbart motta din unike medlemskode som gir deg halv pris på alle våre utvalgte filmer det kommende året.

Utvalget består av minst 10 filmer pr. kalenderår

Du kan bruke rabatten din på 1 billett pr. film på hvilken som helst ordinær forestilling så lenge filmen går på kino. Medlemskapet gjelder i ett år fra innmeldingsdato, og fornyes deretter årlig til rabattert pris kr. 99,- Du kan administrere ditt medlemskap på MIN SIDE når du er pålogget.

Aktuelle filmer

Du finner alltid informasjon om aktuelle og kommende filmer som du kan se til halv pris med medlemskoden din HER

What’s Love got to do with it? Premiere 31. mars    

Om filmen: Fra produsentene av Love Actually og Bridget Jones-filmene får du her en herlig engelsk romantisk komedie! Lily James, Emma Thompson, forelskelse, bryllup, London, Lahore og masse lun humor gjør denne perlen virkelig verdt et kinobesøk.

Les mer HER

Andre akt. Premiere 5. mai 2023

kinoklubb dp 1920x1080 andreakt

Rolf Lassgård («En mann ved navn Ove», «Exit») spiller den selvopptatte og eksentriske skuespilleren Harald, som etter et slag må ha hjelp for å trene seg opp igjen. Hans motspilller Lena Olin er virkelig en superstjerne, og har spilt i filmer som «Sjokolade» og «Tilværelsen uutholdelige letthet». Her gjør hun comeback i svensk sammenheng, i rollen som Haralds fysioterapeut Eva. Samspillet mellom de to er fantastisk, og vi får oppleve en velskrevet historie om vennskap, livsglede og håp. Og om at livet fremdeles har mye å by på selv om man har passert 65.

Les mer HER

Barbie. Premiere 21. juli 2023

kinoklubbgoldframe 1920x1080 andreakt

I sommer kommer filmen om et av verdens største ikoner, nemlig Barbie-dukken. Det blir både rålekkert og skikkelig morsomt! Manusforfatter og regissør er Oscar-nominerte Greta Gerwig, som tidligere har stått bak filmer som Little Women og Lady Bird. Dette er ikke en film for barn, men et ironisk og komisk skråblikk – for alle oss som har vokst opp med det rosa Barbie- og Ken-universet. Med Margot Robbie og Ryan Gosling på toppen av en stjernepekket rolleliste blir dette en garantert sommerhit på alle landets kinoer!

Les mer HER

Fedrelandet. Premiere 1. september

fedrelandet 1920x1080 palmer 1

Margreth Olins gir oss her en storslagen hyllest til betydningen av familie og naturens kraft. Det er en personlig nær historie malt opp på verdens største lerret, selve naturen. Med Olins 85 år gamle far som guide, opplever vi Oldedalen i Nordfjord gjennom nærbilder av ville fjell, kalvende breer og yrende dyreliv. Han forteller om slekt og historie mens han vandrer i kjente spor. Musikken har en svært sentral rolle og er komponert av unike lydopptak – naturens egne melodier, oversatt og fremført av London Contemporary Orchestra. Filmen gir god tid til egen refleksjon og er nærmest meditativ i sin uttrykksform, viktigheten av å gi rom for inntrykk og observasjon understrekes.

Les mer HER