kinoklubb nytt hovedbilde

halv pris på minst 10 utvalgte kvalitetsfilmer på kino i året!

Medlemskap i Kinoklubben gir 50% rabatt på minst 10 spesielt utvalgte kvalitetsfilmer på kino per år. Medlemskapet koster normalt kr. 149,- per år, men som abonnent på VI OVER 60 betaler du kun kr. 99,-

Du kan melde deg inn når som helst på året, og ved første gangs innmelding får du to medlemskap til prisen av ett!

Meld deg inn i Kinoklubben. Rabatten er lagt inn: KLIKK HER


Eller du kan melde deg inn her: www.kinoklubb.no og fylle inn VIOVER60 i rabattkodefeltet

Les mer om Kinoklubben HER

Se hvilke kinoer medlemskapet gjelder på HER

Du vil umiddelbart motta din unike medlemskode som gir deg halv pris på alle våre utvalgte filmer det kommende året.

Utvalget består av minst 10 filmer pr. kalenderår

Du kan bruke rabatten din på 1 billett pr. film på hvilken som helst ordinær forestilling så lenge filmen går på kino. Medlemskapet gjelder i ett år fra innmeldingsdato, og fornyes deretter årlig til rabattert pris kr. 99,- Du kan administrere ditt medlemskap på MIN SIDE når du er pålogget.

Aktuelle filmer

Du finner alltid informasjon om aktuelle og kommende filmer som du kan se til halv pris med medlemskoden din HER

Mothering Sunday. Premiere 20. mai 2022

kinoklubb dp 1920x1080 ms

For alle som liker et klassisk, britisk drama med store følelser, så er Mothering Sunday filmen som ikke vil skuffe på noe plan. Med et stjernelag av skuespillere (Colin Firth, Olivia Colman, Odessa Young og Josh O’Connor, som spilte unge prins Charles i The Crown) på rollelisten, utspilles en kjærlighetshistorie lagt til den britiske landsbygda i 1924.

Den unge og foreldreløse hushjelpen Jane har et hemmelig forhold til naboens sønn, Paul. Pauls familie tilhører Englands gamle aristokrati og deres forhold er selvsagt strengt hemmelig og ulovlig. Unge Jane og Paul stjeler til seg en lidenskapelig stund på Pauls soverom for første gang mens huset er tomt en søndag. I kjølvannet av dette møtet skjer det dramatiske ting og Janes liv tar en helt ny vending.

Filmen er utsøkt delikat og elegant, og de store følelsene blir håndtert med forsiktighet og britisk høflighet, kombinert med humor. La deg forføre av denne nydelig kjærlighetshistorien i høst, et klassisk «herskap og tjenere»-drama.

Elvis. Premiere 24. juni 2022

elvis

«Elvis» er en episk historie for det store lerret, fra Warner Bros. og den oscarnominerte filmskaperen Baz Luhrmann. Filmen utforsker livet og musikken til Elvis Presley, med stjerneskuddet Austin Butler og oscarvinneren Tom Hanks i hovedrollene.

Historien om Elvis (Butler) fortelles gjennom det kompliserte forholdet til manageren Tom Parker (Hanks). Filmen utforsker den komplekse dynamikken mellom de to, over en periode på 20 år, fra Elvis’ første opptredener til hans enestående stjernestatus. Sentralt i filmen står også en av de mest betydningsfulle og innflytelsesrike menneskene i Elvis’ liv – Priscilla (Olivia DeJonge).

Kampen om Narvik. Vinteren 2022/23

kinoklubb.narvik 1390x780

Hitlers første nederlag

April 1940. Den gryende krigen i Europa virker fjern for nordmennene, men verdens øyne er allerede rettet mot Narvik som skiper ut jernmalmen Hitler er avhengig av for å holde det tyske krigsmaskineriet i gang. Natt til 9. april krenkes Norges nøytralitet og tyske soldater går i land. Bykommandanten overgir Narvik uten kamp, men ikke alle er villige til å legge ned våpnene. Et kompani på 200 norske soldater bløffer seg ut av byen og tar opp kampen. Blant soldatene finner vi den unge korporalen Gunnar Tofte, som får sin ilddåp i kamp mot de profesjonelle, tyske alpejegerne i fjellene. I Narvik blir Royal Hotell, der hans kone Ingrid Tofte jobber som stuepike og tolk, tyskernes nye hovedkvarter. Fra skyttergraven er det enkelt å vite hvem som er venn og hvem som er fiende. Fra den sivile siden er bildet mer komplisert.