20% rabatt på infrarøde varmeprodukter!

Sliter du med smerter i kroppen? Dårlig hjertehelse? Har du lite energi eller sover dårlig? Nå kan du få hjelp til dette og mange andre plager.

For å motta en kode som du kan bruke i nettbutikken, tar du kontakt med Radiant Health på email: post@radianthealth.no

Infrarøde varmeprodukter fra Radiant Health er laget med en helt unik teknologi der varmen går svært dypt inn i kroppen og gir en rekke helsefordeler.

Infrarød varme er varmestråler vi ikke kan se, men som vi kan kjenne fra sola en deilig sommerdag og når vi sitter rundt et bål med venner. Det er de samme varmestråler som kroppen selv sender ut, og varmer opp en frossen venn om du gir han en god klem. Det er dine egne infrarøde stråler som gjør at et varmesøkende kamera finner deg hvis du har gått deg vill i skogen.

Den unike teknologien med bruk av infrarød varme i behandlingsøyemed, ble først utviklet i Japan i 1965. I dag brukes teknologien hyppig, både til hjemmebruk og i ulike terapi- og behandlingsformer hos alt fra fysioterapeuter til spesialisthelsetjenesten, eksempelvis i kuvøser til fortidligfødte barn.

I alle Radiant Health produktene er det infrarød varme som går 5 ganger dypere inn i kroppen enn varmen fra tradisjonelle badstuer eller varmeprodukter. Istedenfor å varme opp luften rundt kroppen, varmes kroppen opp fra innsiden. Infrarød varme er naturlig og svært effektiv på en gang og gir mange veldokumenterte helsefordeler:

  • Smertelindring for muskler og ledd
  • Økt sirkulasjon
  • Bedre hjertehelse
  • Bedre mental og kognitiv helse
  • Avgiftning
  • Styrket immunsystem
  • Bedre søvn
  • Bedre hudkvalitet

– Radiant Health er et norsk varemerke som har vært ledende innenfor bærbare infrarøde varmeprodukter i mange år. I sortimentet finner du enkle og bærbare infrarøde produkter som både veier lite og tar liten plass.
– Bestselgeren er en bærbar infrarød sauna (i to størrelser) som monteres på ett minutt og kan flatpakkes etter bruk. I saunaen kan du ha hjemmekontor, se på TV, eller bare sitte å slappe av.
– I våre to varianter av infrarødt saunateppe, kan du pakke deg inn i inntil 80 grader varme mens du ligger på sofaen og slapper av.
– I terapimatten oppnår du dyp smertelindring, mens jade stenene i matten gir deg en beroligende effekt. Har du artrose i knærne, trange blodårer eller generelle smerter i benene, er fotsaunaen (to størrelser) fantastisk for deg.


– Disse og mange flere produkter finner du på nettsiden www.radianthealth.no.

HUSK! For å motta en kode som du kan bruke i nettbutikken, tar du kontakt med Radiant Health på email: post@radianthealth.no