Oktober 2016

Menneskemøter i oktober.

Menneskemøter i oktober

– Om verden kan virke mørk, er det likevel mye lys, sier Kjell Magne Bondevik i et åpenhjertig portrettintervju. Han har tro på at fremmedfrykt forsvinner når mennesker møtes og blir kjent med hverandre.

Jorun Astri Hagelund hadde alltid en følelse av ikke å passe inn. Hun var godt voksen før hun aksepterte at hun var lesbisk. Og så møtte hun Åse – som skulle samme sted.

Å leve et godt liv handler også om å akseptere døden. – Døden påvirker oss mer enn i er klar over, sier overlege Audun Myskja i samtale med skuespiller Karin Lunden.

Er det greit at eldre må betale for sosialt samvær? VI OVER 60 setter fokus på at mange private aktører – og enkelte kommuner – nå tilbyr en prat over en kopp kaffe, til en prislapp på 500-600 kroner timen.

Har du full oversikt over hvilke medisiner du bruker? En medisinliste kan redde livet ditt om noe skjer. Overlege i Statens legemiddelverk, Morten Finckenhagen, forklarer hvorfor.

Pensjonsrådgiver Harald Engelstad har satt opp liste på 19 punkter over de mest vanlige AFP-fellene. Gjør du feile valg mot slutten av arbeidskarrieren, kan du risikere å tape millionbeløp.

Å være turist i eget land kan gi deg vakre naturopplevelser. På høsten er det fantastiske farger – også i verdensarvområdet Geirangerfjorden.

Abonner på VI OVER 60
Følg VI OVER 60 på Facebook