Konkurranse! Du kan vinne gavekort fra Stormberg på 5000,- Klikk deg inn og delta HER

Oktober 2015

Glede og nytte i oktoberutgaven.

Glede og nytte i oktoberutgaven.

Morten Krogvold synes han har for kort tid igjen å leve og har slett ikke tid til å være lykkelig. Til gjengjeld setter han pris på de små gledene i livet. Som konas hund. Møt den allsidige fotografen, for en gangs skyld foran kamera, i vårt portrett i oktober.

Hvor mye betyr navn, klesdrakt og helsetilstand for andres oppfatning av oss? Les om hvordan tre ulike personer opplevde det å endre identitet.

Nøkkelen til å leve med kreft er at du føler deg trygg og sett under hele sykdomsforløpet, mener Negesti Hetland som fikk brystkreft for seks år siden. Hun får støtte av kreftsykepleier Elisabeth Gullaksen i en samtale om trygghet og tillit.

Hva kommer dine barn og barnebarn til å få i pensjon? Pensjonsrådgiver Harald Engelstad gir svarene.

I denne utgaven får du også den andre av to artikler fra våre advokater om kjøp og salg av bolig. Den første handlet om å selge, nå er det kjøp som gjelder, og du får mange praktiske råd om prosessen.

Godt voksne er blitt vår tids livsnytere. Og øverst på ønskelisten står reiser og opplevelser. Vi setter fokus på hvordan vi er som forbrukere.

Våre to reisesaker i oktoberutgaven er fra Dehli og Bodø. To helt ulike byer på to ulike kontinenter. Men begge byene er spennende og eksotiske på hver sin måte.

Abonner på VI OVER 60
Følg VI OVER 60 på Facebook