Referat fra VI OVER 60 cruiset 2015

Fredag formiddag gikk 350 forventningsfulle VI OVER 60-lesere om bord på Pearl Seaway for det andre VI OVER 60 cruiset.

Fredag formiddag gikk 350 forventningsfulle VI OVER 60-lesere om bord på Pearl Seaway for det andre VI OVER 60 cruiset fra Oslo til København.

I april 2016 arrangerer vi et nytt VIOVER60Cruise!

vo60cruise-2015-1

Vi tar farvel med Oslo for helgen

Før båten gikk fra kai om ettermiddagen var konferansedekket fullt av glade lesere som koste seg med interessante foredrag av Jan Vincents Johannessen og Lillian Müller, vinsmaking og utstillere fra flere bransjer som reiseliv, bank og øyeklinikk. Det ble også tid til kaffepauser og noe å spise.

vo60cruise-2015-2

Interessant foredrag med Jan Vincents Johannessen

vo60cruise-2015-3

Jan Vincents Johannessen og Ingjerd Strøm Skreien, redaksjonssjef i VI OVER 60

vo60cruise-2015-4

Lillian Müller sammen med ansatte i VI OVER 60

Mange benyttet anledningen i det fine været til å se utseilingen fra Oslo fra øverste dekk før det var tid for en deilig middag. Litt senere på kvelden hadde Ole Paus en eksklusiv konsert for våre lesere. Skal vi tro tilbakemeldingene var dette svært vellykket. Kvelden ble avsluttet med dans til levende musikk.

vo60cruise-2015-5

På kvelden var det intimkonsert med Ole Paus

Det finnes verre steder å våkne enn om bord på en båt på vei inn mot et solfylt København. Båten ligger vel seks timer i Kongens by, og timene ble benyttet til shopping, en god lunsj og bare å sitte ute i solen.

vo60cruise-2015-7

En vakker dag i solfylte København

Timene i København gikk fort, men flere tok seg tid til å gå tilbake til båten fra sentrum. Det tar en drøy halvtime fra Nyhavn, og underveis går du forbi Den lille havfrue.

vo60cruise-2015-6

Tilbake på båten fikk leserne våre et glass vin og noen korte foredrag fra noen av utstillerne og fra VI OVER 60 om bladet og om VI OVER 60 Resortet som går på en ny sesong til høsten. Så var det middag og kvelden til fri disposisjon.

Til frokost inn Oslofjorden søndag morgen var det en gjeng med fornøyde lesere som tok farvel med hverandre og med arrangørene Aller Travel og VI OVER 60. Vi sees igjen til neste år!