November 2016

November - tid for lesing.

November – tid for lesing

Dag Lindebjerg er sjelden å finne i godstolen foran fjernsynet. Den populære program-lederen trives best utendørs – på sjøen eller til fjells. 70-års dagen planla han å feire på fisketur med «Lindy».

Mange 60-åringer seiler jorden rundt og oppdager nye steder. Ingrid Liodden tok doktor-graden for å få ny innsikt. – En mer spennende seilas kan jeg ikke tenke meg, sier hun.

Ekspertene anbefaler oss å bytte bolig i tide. Visekunstner Birgitte Grimstad flyttet inn i et seniorborettslag på Bygdøy for 17 år siden, og hun stortrives i rekkehusleiligheten.

En god alderdom krever planlegging. God helse kommer ikke av seg selv. Det handler om fysisk aktivitet – og hva vi spiser. Vi gir deg gode råd og fristende oppskrifter.

Hva har du krav på av erstatning dersom utlandsreisen du har planlagt og gledet deg til lenge, blir spolert på grunn av uforutsette hendelser? Carsten O. Five har laget en nyttig oversikt.

Paris har en spennende historie. Men hva i all verden har et vulkanutbrudd på Island med opptøyene i 1789 å gjøre? Svaret får du i en annerledes artikkel om den franske hovedstaden.

Abonner på VI OVER 60
Følg VI OVER 60 på Facebook