REISEGØY: Innholdsrike turer som tar utgangspunkt i hobbyen og interessen til godt voksne. KLIKK HER!

hovedbildematkurs

Matkurs med Berit Nordstrand i Spania med Middelhavets smaker

VI OVER 60 og Vilja reiser inviterer deg til tre dagers matkurs og kokkelering med Berit Nordstand i egen privat villa og deretter tre dagers ferie i Spania

Bli med på en reise gjennom Middelhavets smaker, og få tips til en sunnere og mer balansert livsstil. Med kurs og kokkelering byr Berit på spennende oppskrifter for å øke energinivået og fettforbrenningen, forebygge helseplager og legger forholdene til rette for en friskere alderdom.

AVREISE: 10. oktober 2024 – 7 dager
Pris per person fra kr 18 290,- i dobbeltrom
Enkeltromstillegg kr 4 500,-

Berit deler kunnskap, og lærer deg verdien av å spise anti-inflammatorisk mat som kan forebygge helseplager, bedre nattesøvn og økt energinivå.

bk spani matlanging9

Høydepunkter

– Tre dagers matkurs med Berit Nordstrand
– Kokkekurs med enkle naturlige næringsrike råvarer
– Tre dager til egentid og ferie
– Hele villaen kun for oss alle dager
– Lær om anti-inflammatorisk mat for å forebygge helseplager
– Mindre gruppe og sosialt fellesskap

Berit Nordstrand deler sin kunnskap og inviterer til felles kokkelering i husets romslige kjøkken. Vi skal la oss inspirere av hennes to siste kokebøker Omstart30 og Autofagi14, og hun deler raust med seg av tips og triks.

Anti- inflammatorisk mat

Berit lærer bort prinsippene bak anti-inflammatorisk kosthold og inspirerer med nyttig fag og tommelfingerregler. Forskning viser at du kan bremse aldringen og forebygge en hel rekke helseplager og lidelser, ved å spise riktig mat. Nå har du mulighet til å legge forholdene til rette for en friskere alderdom og enda flere gode leveår.

Her er det ikke søkelys på kaloritelling og sulteforing. Du nyter både nydelige matretter og noe godt i glasset hvis du ønsker det!

bk spani matlanging2
bk spani matlanging7

På kurset bruker vi helt vanlige og enkle ingredienser, slik at det er enkelt å kopiere og videreføre matlagingen i hverdagen hjemme.

Etter tre dager med herlig inspirasjon og matlaging ligger resten av ferien for dine føtter. Det blir tid for ferieliv ved bassengkanten og mulighet til å nyte de grønne områdene rundt villaen.

aparthotel el camp outside view 4 fotografo nelly del arbo
dsc00101 e1426335392770
bk spani matlanging8

Egentid kan du bruke til turer, avslapning, utflukter eller bading i Middelhavet. Og det er mange utfluktsmuligheter i området.

bk spani matlanging5

Stedet

El Planet ligger mellom Altea og Albir. Kontrastene er like fascinerende som de er fantastiske. I tillegg til den spesielle naturen er regionen også velsignet det noe spesielle mikro klimaet som innebærer en forholdsvis høy gjennomsnitts temperatur året gjennom. Her kan du nyte livet utendørs i vakre og utfordrende omgivelser hele året.

Overnatting: Camp El Planet

2024 camp el planet

Camp El Planet er en gammel og vakker bygning, som med omfattende renovering er omgjort til et moderne leilighetshotell. Villaen består av 11 leiligheter. Deg gjøres alt for å verne om byggets “terreno rustico” stil, med sin sjarm og spesielle karakter. Camp El Planet ligger tilbaketrukket ca. 1,5 km fra stranden i det idylliske El Planet området mellom Altea og Albir; omgitt av enorme frukthager.

Fra Camp El Planet har vi en kort spasertur til havet, men snur vi oss har vi de imponerende og fascinerende fjellryggene til Puig Campana, Monte Ponoig og Serra Bernia som danner en ruvende og majestetisk hestesko rundt lavlandet. Rett opp fra havet stiger Serra Helada og det kjente landemerket i Calpe.

Villaen har også et stort svømmebasseng, solstoler, stor hage med frukttrær og flere steder som inviterer til ro og egentid.

Villaen eies og drives av et norsk par, med snart 25 års erfaring i Spania. De deler begge en sterk interesse i friluftsliv og å tilbringe tid i fjell, skog og mark. Så her er det bare å be om tips om du, i tillegg til daglige yogaøkter, har lyst på en vandringstur.

Det serveres frokost og middag, og middagen er vegetarisk. Vi har egen dyktig kjøkkensjef på huset.

Romstype:
 Leilighet for 2 personer
Rombeskrivelse:
 Alle leiligheter er moderne og nyrenoverte, og alle har egen kjøkkenkrok med kjøleskap og kokemuligheter.

aparthotel el camp outside view 9 fotografo nelly del arbo
aparthotel el camp outside view 8 fotografo nelly del arbo
bk spani matlanging4

Reiseopplysninger

Hva er inkludert:

  • Flyreise tur/retur Oslo – Alicante
  • Bagasje samt håndbagasje
  • Transfer fra og til flyplassen i Alicante og til hotellet
  • 6 netter i delt leilighet
  • Matkurs med Berit Nordstrand de 3 første dagene
  • Helpensjon 10. – 13.10
  • Halvpensjon (frokost og middag) 13-16.10
  • Sosial leder fra Vilja under hele oppholdet
  • Et tre plantet i Viljaskogen
  • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Turoperatør Vilja
Telefon 6755 8080