Mars 2016

Livsglede og livslyst i mars.

Livsglede og livslyst i mars.

Nyhet! Nå kan du lese denne og tidligere utgaver digitalt! Mer informasjon og eMagasin og digitalt arkiv her.

Kjenner du henne igjen? Det er noen år siden skuespiller, sanger og revyartist Marianne Krogness var kjent som «Shell-dama». Med en stor dose humor tar hun pulsen på livet.

Noen gjør det å være et medmenneske til sin livsoppgave. Aktivitetsleder Thora Kollenborg ved Radiumhospitalet og tidligere lege og munk Per J. Størksen opplever glede og mening ved å hjelpe andre til å få et bedre liv.

Et arbeidsliv i stadig omstilling kan være krevende, ikke minst for deg som er senior. Hvor langt kan en arbeidsgiver gjøre endringer i stillingen din? Advokaten gir svar. Er du allerede pensjonist, vet du sikkert at gifte og samboende nå får samme grunnpensjon som enslige. Men hva er egentlig grunnpensjon? 

Og hva skjer når bestemor på sytti skal se ut som en førtiåring? Blir også kvinner i godt voksen alder utsatt for skjønnhetstyranniet?

Menn har også sine helseutfordringer. Som for eksempel urinsyregikt, også kalt «Kaptein Voms lidelse».

I historisk tid er Beograd blitt ødelagt og gjenreist mer enn førti ganger. Nasjonal turistvei Varanger er mer utsatt for vær og vind. Du kan lese om begge steder i marsutgaven.

Abonner på VI OVER 60
Følg VI OVER 60 på Facebook