REISEGØY: Innholdsrike turer som tar utgangspunkt i hobbyen og interessen til godt voksne. KLIKK HER!

Januar 2015

Smakebiter fra en innholdsrik januarutgave.

Smakebiter fra en innholdsrik januarutgave.

I januarutgaven av VI OVER 60 kan du se frem til et annerledes møte med Eyvind Hellstrøm, mesterkokken som ønsker å spre matglede til hele folket. Dessuten er han lidenskapelig opptatt av kvalitet. –Jeg hater det ordinære, sier Hellstrøm – som viser seg å være en hyggelig fyr.

Vi skiller oss oftere enn før. Det gjelder også aldersgruppen over 60. Men kjærligheten kan tåle både sjalusi og sidesprang, mener Sigrun og Ivar Nørve som har vært gift i mer enn 42 år.

I VI OVER 60 fortsetter Per og Aksel Fugelli den åpenhjertige samtalen mellom far og sønn. Det blir en samtale om liv og død, og viser hvorfor det er så viktig å snakke sammen mens vi fremdeles har muligheten.

Rundt 350.000 nordmenn har diabetes type 2, halvparten av dem uten å vite det. Vi gir deg råd om hva du kan gjøre for ikke å bli en av dem. Mye tyder for øvrig på at nordisk hverdagsmat, lik den våre forfedre spiste, har like positiv innvirkning på helsen som middelhavskosten.

Uklare testamenter fører ofte til krangel og konflikt, som kunne ha vært unngått. Vi gir deg en kort innføring i hvordan du skriver testament, med fokus på formelle krav og presist innhold.

Og så tar vi deg med til Lofoten, øyriket langt nord som er like vakkert uansett årstid.
God lesning!

Abonner på VI OVER 60
Følg VI OVER 60 på Facebook