REISEGØY: Innholdsrike turer som tar utgangspunkt i hobbyen og interessen til godt voksne. KLIKK HER!

Februar 2015

Mye nytte og livsglede i februarutgaven.

Mye nytte og livsglede i februarutgaven.

Wenche Medbøe har spilt mer enn 100 roller gjennom sin lange skuespillerkarriere. – Å bruke faget mitt til å si noe til nye generasjoner om viktige temaer, er det største jeg kan gjøre, sier 73-åringen som ikke har tid til å pensjonere seg.

Den holdningen deler hun med mange. Eldrebølgen består ikke minst av ressurssterke, aktive og friske seniorer som tar «den tredje alder» i egne hender. Men selv om du holder deg frisk både fysisk og mentalt hele livet, kan det være lurt å planlegge alderdommen i god tid. Våre eksperter gir deg råd om hvordan du skriver en fremtidsfullmakt.

Siden 60-tallet har nordmenn søkt tilflukt fra snø og kulde og bosatt seg i Syd-Spania. Vi har møtt fem kvinner og menn som har levd mesteparten av livet på Costa Blanca. Skulle du få lyst til å flytte etter, gir økonomiskribent Carsten Five deg nyttige tips når du skal velge oppholdssted.

Har du noen kilo for mye? Ikke fortvil. Forskning viser at fettcellene har en rekke viktige oppgaver. De varmer kroppen og gir energi til musklene. I helseseksjonen i februarmagasinet får du også en nyttig påminnelse om hvorfor du må få i deg nok væske.

Vi tar deg også med på en vandring i den moderne ørkenstaten Jordan.

Abonner på VI OVER 60
Følg VI OVER 60 på Facebook