01 hovedbilde

Bli med redaktøren på Middelhavscruise! (UTSOLGT)

(UTSOLGT) Drømmetur til Spania, Italia og Frankrike
til spesialpris 27. august 2023:
Kun balkonglugarer igjen til 22.900 kroner.

– Nå er det lenge siden jeg har invitert dere lesere på drømmetur med oss i VI OVER 60. Etter flere år ufrivillig hjemme i stuene våre er det på tide vi treffes igjen, sier ansvarlig redaktør Anne Marit Hjelme i magasinet – som ser frem til å fylle skipet med eventyrlystne lesere i ni dager i august 2023 til Middelhavscruise og bli bedre kjent med både folkene og de magiske stedene underveis på reisen.

bestillingsknapp

Har du lenge ønsket å dra på et Middelhavscruise? Hatt lyst til å dra på en trygg reise sammen med likesinnede? Oppleve Spania, Italia og Frankrike på en sjøreise? Da gleder jeg meg til å treffe deg og fylle cruisebåten med spreke VI OVER 60-lesere som vil ut og oppdage verden igjen, sier ansvarlig redaktør Anne Marit Hjelme.

Flytende hotell

– Dette er julepresangen til deg selv eller til noen du er glad i, sier Hjelme, som selv skal være med på turen. Etter flere år med isolasjon og alenehet hjemme er det flott å kunne bevege seg ut i verden igjen. Og ingenting er bedre enn å kunne oppleve nye steder sammen med andre. Enten som par eller som singel. Fellesskapet gir garanti for sosial hygge og nye bekjentskaper. Vi skal reise med et middels stort cruiseskip, som er oversiktlig og tilpasset godt voksne. Et innholdsrikt flytende hotell, som tar oss og bagasjen vår fra sted til sted – mens vi kan nyte utsikten underveis, ha gode samtaler og nære menneskemøter. Trene, hvile, lese en bok. Ta inn inntrykkene fra opplevelsene på de ulike stedene vi besøker. Attraktive og maleriske byer som Barcelona, Cannes, Nice, Portofino, Genoa, Pisa/Firenze og Livorno.

03 kart

Reiserute

Dag 1 – Fly til Barcelona, overnatting
Dag 2 – Barcelona, cruiseavreise kl. 17.00
Dag 3 – Cruisedag til sjøs
Dag 4 – Cannes, Frankrike – 07.00–20.00
Dag 5 – Villefrance (Nice), Frankrike – 07.00-20.00
Dag 6 – Genova, Italia – 07.00–19.00
Dag 7 – Portofino, Italia – 07.00-20.00
Dag 8 – Livorno (Pisa/ Firenze), Italia – 07.00-20.00
Dag 9 – Civitavecchia, Italia – Ankomst morgen, flyretur til Norge

Vitaminbombe

– Jeg har lenge ønsket å samle VI OVER 60-leserne våre på et flytende hotell igjen. Har du cruise i Middelhavet på din Bucket List? Hatt lyst til å reise lenge, men aldri fått det til? På skipet vårt er det god plass til alle, gode fasiliteter om bord for ulike aktiviteter og en helt spesiell atmosfære. Bare det å være i bevegelse, være underveis, er en gave i seg selv. Og jeg ser virkelig frem til å møte mine lesere i en sånn solfylt atmosfære. Det tror jeg blir minnerikt både for dem og meg, en skikkelig vitaminbombe, sier Hjelme.

Turbeskrivelse

Turen starter med direktefly fra Oslo til Barcelona med SAS. Starter du reisen fra andre steder i Norge tilbyr vi gunstige tilslutningsbilletter, kontakt oss for et godt tilbud!

Ved ankomst Barcelona har vi egen buss fra flyplassen og den korte veien inn til sentrum. Vi bor så sentralt som det er mulig – nemlig midt på hovedgaten Las Ramblas. Hotellet heter Oriente Atriam, og er et godt og klassisk hotell som er mye benyttet av norske grupper. Det luftige og staselige resepsjonsområdet leder til relativt enkle men komfortable rom.

Resten av dagen er til egen rådighet, Barcelona ligger for dine føtter! Vi kommer til å tilby egen utflukt, eller så kan man selvsagt enkelt selv utforske byen til fots. På kvelden samles vi til en felles middag på en av byens restauranter, en hyggelig og uformell start på turen!

Første dagen tilbringes til sjøs i Middelhavet – en perfekt start som gir mulighet til å finne roen og la den gode feriefølelsen komme. Det er også en fin anledning til å gjøre seg kjent med skipet Enchantment of the Seas, og alle fasilitetene om bord på det flotte skipet.

collage
Øverst fra høyre: Barcelona, Enchantment of the Seas, bassengområdet på båten, Nice, Portofino, Genova, redaktør Anne Marit og Firenze.

VARIERT UNDERHOLDNING

Enchantment of the Seas er et hyggelig og innholdsrikt cruiseskip av medium størrelse, fra kvalitetsrederiet Royal Caribbean. Skipet har en kapasitet på i 2400 passasjerer over 12 dekk, og er en oversiktlig og hyggelig base mellom de ulike havnebesøkene Om bord kan du nyte god service, gode måltider og variert underholdning både på dag- og kveldstid. Vår gruppe har felles bordsetning til middag hver kveld, og vårt vertskap og rutinerte reiseleder sørger for sosialt samvær så vel som informasjon om de ulike anløpene og fasilitetene som er om bord. 

Første anløp er Cannes langs den franske rivieraen. Byen er kjent for filmfestival og glamour, men i august er det feriestemning, badeliv og en hyggelig stemning som gjelder

Fra Cannes er det kort vei til Nice, neste stoppested langs ruten. Nice er Frankrikes femte største by. Promenade des Anglais er den hyggelige og livlige havnepromenaden, her kan livet nytes med god mat og drikke, og kanskje både sol og bad! Fra Nice arrangeres det også utflukter til Monaco og Monte Carlo.

VAKRE PORTOFINO

Etter to besøk i Frankrike er det tid for Italia. I Genova legger skipet til midt i sentrum, slik at du enkelt kan gå i land og utforske byen, enten på egen hånd eller sammen med vår reiseleder.

Portofino er en av de vakreste byene langs Middelhavet. Fargerike hus klamrer seg til fjellsidene som omkranser den hyggelige havnen – dette er et perfekt sted å tilbringe en dag!

En innholdsrik tur går mot slutten, men vi rekker en dag i Livorno også! Byen er utgangspunkt for fine utflukter til Pisa og Firenze, eller hvorfor ikke bare nyte livet om bord på skipet? 

Reisen ender i Civitavecchia, havnebyen til Roma. Utsjekk etterfølges av en kort busstur til flyplassen, og retur med direktefly til Oslo.

Reisefakta 

Middelhavscruise til Spania, Italia og Frankrike

Reiseperiode: 9 dager fra søndag 27. august til mandag 4. september 2023.

Skip: Enchantment of the Seas fra Royal Caribbean

Pakkepriser per person i dobbeltlugar

Balkonglugar dekk 7 – Kr 22.900,- per pers 

Pakkepriser per person i enkeltlugar

Balkonglugar dekk 7 – Kr 34.900,- per pers

Inkludert

Direktefly med SAS Oslo – Barcelona, med retur Roma – Oslo. Kontakt oss gjerne for tilslutning fra andre byer!

– En overnatting på Hotel Atriam Oriente i forkant av cruiset.

– Middag dag en og frokost dag to i Barcelona.

– 8 dagers cruise fra Barcelona til Roma med Enchantment of the Seas.

– Helpensjon om bord på skipet; frokost, lunsj, middag og mellommåltider.

– Forhåndsbetalt tips på skipet.

– Alle skatter og avgifter på skipet.

– Underholdning, daglige show og de fleste fasiliteter på skipet.

– Transport flyplass – hotell – skip – flyplass.

– Reiseleder fra Cruisespesialisten.

Ikke inkludert

– Valgfrie utflukter underveis.

– Drikke og evt. drikkepakker på cruiset. Vi tilbyr spesialpris på Deluxe all inklusive drikkepakke, kr 525,- per pers / per dag.

Bestill her:

Tlf 55 59 68 40

logoer

bestillingsknapp