August 2018

August - sensommer.

Augustutgaven er som vanlig full av stoff som gir nytte, glede og inspirasjon!

ØKONOMI OG RETTIGHETER
Pensjon: 96.883 kroner er nå gjeldende grunnbeløp. Det betyr at også årets pensjonsoppgjør ble dårligere enn for vanlige lønnsmottakere. Harald Engelstad forklarer hvorfor.

Familiejuss: Tar naboens høye hekk solen og utsikten? Drukner du i løv og grener fra naboens trær når høsten kommer? Hvilke regler gjelder?

HELSE
Mangelsykdommer: Et ensidig og mangelfullt kosthold kan gjøre deg slapp, svimmel og tiltaksløs. Heldigvis er det som regel lett å rette på. Nøkkelen er gode måltidsvaner.

Skilsmisse: Det er en skilsmissetopp blant par som har vært gift 25–30 år. Før skilte de seg aldri. I dag er det mer akseptert å skille seg enn det var før.

FOKUS PÅ LIVET
Bobil: Reis hvor du vil, når du vil med bil og bosted i ett. Bobilen er perfekt for deg som er spontan og eventyrlysten.

MENNESKER
Møte med: Hun har alltid vært interessert i politikk, men å bli politiker var ikke noe hun egentlig hadde lyst til. Nå er Erna Solberg inne i sin andre periode som Norges statsminister.

LIVSSTIL
Forbrukertips: Årlig skjer det forsikringsskader for over seks milliarder kroner i private hjem. Her er oversikten over noe av det du kan gjøre for å sikre deg best mulig.

REISE
Helsinki: Den finske hovedstaden har mye til felles både med Oslo og Stockholm, men er likevel noe helt for seg selv. Ikke minst når det gjelder språket.

Abonner på VI OVER 60
Følg VI OVER 60 på Facebook