August 2015

Augustutgave til ettertanke.

Augustutgave til ettertanke.

Hun sier at hun har laget sin siste film på grunn av alderstyranniet i norsk filmbransje, og at hun nå vil bruke ordene som uttrykksform. Vibeke Løkkeberg bryter fortsatt konvensjonene i en alder av 70 år.

Svigermor kan fortsatt spille en viktig rolle i familien. Men det gjelder å finne sin plass og ikke komme for tett på. Møt tre ulike svigermødre som har klart å finne balansen.

Den gode samtalen handler om aktiv dødshjelp. Det er et følelsesladet og ikke minst et komplisert tema. For er det egentlig forskjell på å ta liv – og å la dø?

Dersom du vil oppleve en storby i Øst-Asia som er multietnisk, har spennende arkitektur og flotte severdigheter, er uten forurensing og har god mat som du ikke blir syk av, bør du reise til Singapore. I den andre reisereportasjen i august har vi reist langs Norges villeste og vakreste turistveier.

Hvert minutt pumper hjertet litervis med blod ut i kroppen. Den store trusselen mot denne livgivende strømmen er åreforkalkning og blodpropp. Les om gode behandlingsmetoder som begrenser skadene.

1. juli i år ble det lettere å bygge på sin egen tomt. Vi ser på hva du som utbygger må tenke på for å unngå konflikt, og hvilke rettigheter du har dersom du står på den andre siden.

Pengekrangel kan forsure livet når vi lever sammen. Vår økonomiskribent Carsten O. Five gir deg ni enkle råd i pengesaker.

Og så setter VI OVER 60 fokus på hvordan du kan unngå å bli svindlet på nettet.

Abonner på VI OVER 60
Følg VI OVER 60 på Facebook