April 2016

Variert innhold i april.

Variert innhold i april.

I vinter har du sett henne i «Hver gang vi møtes» på TV 2. I aprilutgaven av VI OVER 60 ser Wenche Myhre i VI OVER 60 tilbake på en lang artistkarriere. – Livet har lært meg å være åpen og ta imot det som kommer, sier hun.

Hvordan føles det å ha en datter som ikke ønsker barn? Har du lov å mene noe om at du går glipp av sjansen til å bli mormor? Det er tema for samtalen i april.

Musiker Arnulf «Høgger’n» Paulsen og naturfotograf Dagfinn Kolberg kan betegnes som bygdeoriginaler – og de er stolte av det. Møt to som har fulgt sine egne veier.

Etter at Arbeidsmiljøloven ble endret i fjor, kan ikke private arbeidsgivere lenger ha 67 år som en intern aldersgrense. Vår pensjonsrådgiver, Harald Engelstad, ser på hvordan det vil virke inn på pensjon og skatt dersom du velger å fortsette i jobb etter 67 år.

Å ta med piller og medisiner på ferie til utlandet krever litt planlegging. Vi gir deg tips og råd slik at du kan unngå problemer med tollmyndighetene.

Førerkortet er svært viktig for mange. Men skal vi ha rett til å kjøre bil så lenge vi vil? Hva med sikkerheten? Vi setter fokus på førerkort og eldre bilførere.

Norske skatter og avgifter har vært med å finansiere mange flotte bygninger i København. I marsutgaven tar vi deg med på en historisk reise til den danske hovedstaden. I tillegg besøker vi trønderske Inderøy som er vel verdt en omvei.

Abonner på VI OVER 60
Følg VI OVER 60 på Facebook