worldbytina wetterskog togreiser.no interrail italia 16

NYHET! Togeventyr på skinner. Få gratis skreddersydd reiseplan (verdi kr. 1.500)!

Til abonnenter på «VI OVER 60» tilbyr Togreiser.no en gratis skreddersydd reiseplan, uansett hvor lang reise du planlegger innenfor Europa (verdi 1.500 kr).

For å få gratis skreddersydd reiseplan (verdi kr. 1.500) må du sende mail til billett@togreiser.no og oppgi kode: Vi over 60

Her kan du lese mer om hva en reiseplan inneholder. Klikk HER

Bli inspirert på www.togreiser.no

Er du klar for å reise på et uforglemmelig tog eventyr i Europa? Bli kjent med storbyer, landsbyer, kystlandskap og ikke minst nye mennesker. Med et Interrail pass har du maksimal frihet til å reise når det passer deg. Det finnes mange muligheter både med antall reisedager og gyldighet for ungdom, voksne, familier og seniorer 60+. Togreiser.no er agent for Deutsche Bahn og kan tilby de fleste tog i Europa. Vi er ekstra stolte av å være det eneste reisebyrået i Norge som kan bestille plassbilletter i Spania. Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil vite mer om hvordan det fungerer med Interrailpass og plassreservasjoner for ulike land. 

andreas stutz wfw303fx dy unsplash

Togreiser.no ble grunnlagt 2017 og har siden dette arrangert utallige gruppeturer og påmeldingsturer til blant annet Skottland, Sveits og Italia. Nå har vi utvidet virksomheten til å inkludere også privatpersoner og selskap som ønsker å være litt mer fleksible og reise på egen hånd. Vi tilbyr gode råd og tips på veien, og fremfor alt hjelp med billettbooking som kan være litt vanskelig og tidkrevende.

Vår virksomhet er Miljøfyrtårn-sertifisert, noe som innebærer at vi har dokumentert at vi jobber systematisk og målrettet med å redusere våre miljøpåvirkninger.

Vi er alltid klare for å booke ditt neste tog eventyr!