Ned i vekt? Unikt tilbud på Roede-kurs!

Ønsker du å gå ned i vekt på en sosial og trygg måte?

Gå inn på Roede.com eller ring oss på 66 98 32 00. Oppgi rabattkode ROEDE-VI.

Få en eksklusiv rabatt på 4 kursmøter til prisen av 3 hos Roede! Du betaler kr 1.077,- og sparer kr 359,-. Ordinær pris er kr 1.436,-

Meld deg på det kurset som passer deg/dere best. Rabatten gjelder våre ordinære lokale gruppekurs (ikke nettkurs). Oppgi rabattkoden ROEDE-VI når du kommer til kassen. Da vil du automatisk få en rabatt på kr 359,- og betaler kun kr 1077,- for dine 4 første møter.

Vi har full fleksibilitet! Du melder deg inn som kursmedlem i Roede og avslutter når du selv ønsker eller når du er i mål med din prosess. Bindingstiden er på 4 kursmøter (som regel 1 måned).

Ordinær pris for 4 kursmøter er fra kr 1436,-. Vårt tilbud til deg er at du betaler kr 1077,- og sparer kr 359,- på din påmelding til våre ordinære kurs. Har du en partner, vil vi tilby han/henne samme rabatt. Dere vil da til sammen spare 2 kursmøter til en verdi av 718,-. Det er enklere sammen!

Det har aldri vært så enkelt gå ned i vekt og bli der, og det har aldri vært så viktig for helsa å ha en sunn vekt.

Vi har et toppmoderne og effektivt kursopplegg, hvor også det mentale har en sentral plass. Vi tilbyr ulike former for livsstilskurs, kurs der du bor, i gruppe eller 1 til 1. Vi tilbyr også digitale kurstilbud, som videomøter eller 1 til 1 nettkurs. Alle våre 200 kursledere er selvsagt sertifiserte Roede-kursledere.

PS: I vår kundemåling for november, som viser hvor fornøyde våre kursmedlemmer er, svarer hele 98 % av de som deltok at de vil anbefale Roede til andre. Så høye tall har vi aldri sett! Vi er stolte over at vi har en kurslederstab som gir en slik grad av personlig oppfølging midt i den vanskelige tiden vi lever i.

Velkommen på kurs!
Roede – NYE VANER SOM VARER