400 kroner i rabatt på Mobilfotokurs nå!

Liker du å ta bilder med mobilen? Nettkurset «Fotokoden» gir deg innsikt i de teknikkene som proffene bruker. Kurset inneholder 4 episoder (45 min.per episode) + bonusepisoder. Pris for abonnenter kr 890,- (ordinær pris kr 1.290,-). Kurset blir holdt av Grandefoto som er en av Norges ledende aktører innen fotokurs.

Synes du andre tar bedre bilder enn deg? Da har vi et virkelig godt tilbud til deg.

Kurset gir deg innsikt i de teknikkene som proffene bruker, og på kort tid kan du lære deg knepene for å ta fantastiske mobilbilder. Bilder du stolt kan vise frem og som skaper gode minner. Bilder som er nesten like fine som proffenes!

Trykk på linken ovenfor og du vil komme til betalingssiden. Så snart du har betalt, vil du få tilsendt brukernavn og passord på mail og du kan starte kurset direkte fra din mobil eller fra PC.

Fotokoden er et nettkurs du har tilgjengelig og kan se når du vil, hvor du vil, og så ofte du vil. Du kan ha det tilgjengelig på telefonen og ha det med deg ut når du fotograferer.

OM KURSET:

Episode 1: Innstillinger på mobilkamera – smarte innstillinger for å få proffe bilder
Episode 2: Komposisjon/utsnitt; hvordan velge motiv? Få spennende bilder, lag blikkfang!
Episode 3: Spennende og morsomme bilder av barn. Fantastiske landskapsbilder og reisemotiv som skaper oppmerksomhet.
Episode 4: Lær å forbedre bildene dine med redigering. Få tips om noen enkle, smarte app’er for mer moro med bildene.

Som del av tilbudspakken får du akkurat nå to bonusepisoder:
1. Se alt du kan gjøre med iPhone 11 Pro/iPhone 12.
2. Se alle mulighetene med nye Samsung S20 Ultra
Pluss tilgang til en Facebook-gruppe for kursdeltakerne – gratis i 6 måneder.

Dette er proffenes «hemmeligheter»

  • Proffene tar ikke bare bilder som skal se pene eller fine ut. De tar bilder som forteller en historie som skaper følelser hos mottakeren. Bilder de er stolte av.
  • Proffene tar aldri sjanser med kamerainnstillingene. De kjenner mobilkameraets muligheter, noe som sørger for at de tar bilder med høy kvalitet hver gang.
  • Proffene tar ikke et ti-talls bilder og håper på at ett blir bra. De vet allerede når de trykker på utløseren at bildet vil fungere, …. og hvorfor.
  • Proffene ser gode foto-muligheter hvor hen de går, fordi de vet hva de skal se etter.
  • Og de velger å ta bilder fra unike posisjoner og vinkler, posisjoner som de fleste ikke en gang ville tenkt på, noe som skaper helt nye spennende opplevelser og motiver.

På mobilfotokurset «Fotokoden» kan du lære deg disse knepene og du vil se store forbedringer på kort tid

LÆR DEG Å TA BEDRE OG PROFFE MOBIL BILDER

Kursleder fotograf Solveig Grande: «Jeg har jobbet som fotograf i 15 år og fotografert interiør, mat og portretter for anerkjente interiørmagasin, matbøker og portrettert alt fra næringslivsledere til bryllup og barn. Vanligvis fotograferer jeg med et svært speilreflekskamera, men etter hvert som mobilkameraene har blitt bedre bruker jeg dette mer – også profesjonelt. På nettkurset viser jeg hvordan jeg bruker mobilkameraet – du lærer direkte fra fotografen. Jeg har vært så heldig å bli kåret til en av landets beste bryllupsfotografer og fikk bronse i “Natur/landskap” i årets landskonkurranse for profesjonelle fotografer. I 2020 ble jeg tatt ut på Norges Landslag i fotografi. Jeg har nå en rekke populære fotokurs.»

Se hva kundene sier om mobilfotokurs fra Grandefoto:

«Veldig bra kurs, lærerikt og kjempespennende. Lærte masse detaljer og triks med mobilfotografering. Redigering og fargesetting av bilder. Samt masse gode råd underveis»
Arne Handeland, Sandnes

«Hei igjen! Nå har jeg tatt nettkurset, opptil flere ganger, og er veldig fornøyd! Fint å få repetert, for det er jo lett å gå tilbake til «gamle synder», og dessuten har jeg fått ny telefon. Dessuten er det morsomt å lære noe nytt. Kjempefint!»
Med hilsen Torunn Skogseth

» Små knep som løfter bildene til et annet nivå, og som gjør det enda morsommere å fotografere. I tillegg fikk jeg kunnskap om komposisjon, vinkler, lys mm, som har løftet standarden på bildene mine så folk kommenterer det!»
Eva M. Aasheim/@Levepaalandet, Instagram-influencer