gratis karriere-veiledning etter fylte 55 år!

Nå kan du få gratis karriereveiledning fra rekrutteringsekspert Gudrun Jebsen.

Gudrun Jebsen har over 20 års erfaring fra bransjen og bruker sin erfaring fra rekruttering, frivillig arbeid, mentor og rådgiver til å gi tips om hvordan få en aktiv og givende «arbeidshverdag» også etter 55 år.

Å finne seg ny jobb når man er over 55+ er vanskelig. Covid 19 pandemien har ført til økt arbeidsledighet og det er spesielt merkbart for de over 55 år.
I tillegg til at det vanskelig å finne ny jobb er det mange som ønsker å arbeide redusert. Det å ha en jobb å gå til er så mye mer enn bare et sted å få lønn.

Det er mange måter å være aktiv på. Innen frivillighet er det mange alternativer, har man lyst å bidra med kompetanse er det andre forhold som man må ta hensyn til. Mange voksne arbeidstakere har stor kompetanse innen fagfelt sitt – kanskje finnes det måter å bli en resursperson på, her er ulike mentorordninger et alternativ. I tillegg kommer selvsagt mer «vanlig arbeid» og ulike måter å starte opp for seg selv på.

Gudrun Jebsen har over 20 års erfaring med rekruttering

Hun driver i dag Seniorene. Seniorene ansetter folk over 55 for å utføre småjobbene – alt du ikke trenger fagfolk for å utføre.

Hun bruker sin erfaring fra rekruttering, frivillig arbeid, mentor og rådgiver til å gi tips om hvordan få en aktiv og givende «arbeidshverdag» også etter 55 år.

Samtalen vil inneholde en kort kartlegging av deltakeren, synliggjøring av kompetanse og gjennomgå ønsker for ny jobb/aktivitet. Basert på samtale, ståsted til hver deltaker og hennes kompetanse vil det bli gitt konkrete tips og råd.

SENIORENE

Seniorene AS er et ideelt selskap, som ble startet i 2016. I mars 2020 skiftet vi navn fra Senior AS til Seniorene AS. Ideen bak selskapet er å koble unge pensjonister med de som ønsker hjelp til å få utført småjobber.

Vi ønsker å lette overgangen fra full jobb til pensjonist, ved å kunne tilby meningsfylt arbeid til arbeidsglade unge pensjonister. Det er viktig for alle å bidra i samfunnet, også for den som er pensjonist.

Det er mange oppgaver som er for små for håndverksbedrifter, men likevel viktig å få utført. Målet er å gjøre det trygt og lett å få utført småjobber.

Alle kan bli våre kunder, både borettslag, bedrifter og privatpersoner.

Vi har i dag flere avdelinger rundt om i Norge og ansetter jevnlig både avdelingsledere og utførende seniorer. Har du lyst å vite mer om oss sjekk ut hjemmesiden: www.seniorene.no

Har du lyst å vite mer om oss sjekk ut hjemmesiden: www.seniorene.no