Få advokathjelp til testament, fremtidsfullmakt, ektepakt eller samboerkontrakt for kun kr. 1990,- !

Som abonnent på VI OVER 60 får du tilgang til advokathjelp til svært lav pris for å skrive testament, fremtidsfullmakt, ektepakt eller samboerkontrakt.

Trenger dere flere deler, f.eks flere testament eller andre tilknyttede dokumenter, koster de neste dokumentene kun kr. 1000 per stykk.

Vi hjelper deg med å planlegge framtiden din

Du må opplyse om at du er abonnent på VI OVER 60 for å få fastprisen.

Ring telefon 33 74 01 11

Advokat Bratteng AS tilbyr solid kompetanse innenfor familie- og arverett, eiendom, personskade og arbeidsliv. Advokatene kan treffes på kontoret i Oslo eller Sandefjord, på telefon eller på nettsiden deres.

Familie og arv

Vårt spesialtilbud til deg som er abonnent av VI OVER 60 er oppsett av testament eller fremtidsfullmakt for en svært gunstig og markedsledende pris. Målet med å tilby dette er å unngå fremtidig usikkerhet og tvister om arveoppgjør. Men dersom behovet skulle oppstå har vi spesialiserte advokater som jobber med tvistesaker om familie, skilsmisse, samboerbrudd og arveoppgjør.

Arbeidsrett

Vi tilbyr spesialiserte advokater innenfor arbeidslivets spilleregler, herunder ved avslutning av arbeidsforhold, sluttavtaler og tilrettelegging. Ved yrkesskadesaker vil vi normalt få dekt advokatkostnadene gjennom forsikringsselskapet.

Eiendom

Våre advokater hjelper deg i tvistesaker ved kjøp og salg av bolig, forsikringsoppgjør og ved nabotvister. Vi tilbyr også kompetanse i saker om hytte, bobil og bil. Ved slike tvister, vil vi normalt få dekt det meste av advokatkostnadene gjennom forsikringsselskapet.

Personskade

Ved oppgjør etter personskade, trafikkskade eller pasientskade lønner det seg å benytte advokat for å være sikker på at du får det du har krav på. Ofte vil vi kunne kreve advokatkostnadene dekt gjennom forsikringsselskapet for deg.

Husk å opplyse om at du er abonnent av VI OVER 60 når du tar kontakt med oss.

Hvis du ønsker å ta kontakt per telefon kan du ringe 33 74 01 11