novasol hovedbilde

5% rabatt på hytter og feriehus i hele Europa – hele året.

Velg mellom alt fra luksusvillaer med svømmebasseng i sydligere strøk, til koselige hytter på fjellet.

NOVASOL har leid ut ferieboliger siden 1968, så når du velger NOVASOL er trygghet og erfaring i høysetet. Vi har ferieboliger i alle størrelser og prisklasser, så du vil helt sikkert finne noe som passer for deg. 

Din rabattkode: 2052765


Vennligst merk at rabatten på 5% gjelder kun for nye bookinger.

ººººº1

Drømmer du om en ferie til våren i vakre Kroatia med utsikt til det glitrende havet fra terrassen? Eller hva med en sommerferie i et idyllisk sommerhus i Danmark, eller en høstferie i fjellet her hjemme i Norge? Mulighetene er mange, og du kan reise hele året. Hvis du reiser utenfor høysesongen er dessuten prisene ekstra lave og du vil ha mer til overs i reisebudsjette, som du eksempelvis kan bruke på spennende utflukter eller opplevelser i løpet av ferien.

novasol 1619

Samle de du holder mest av i høytidene, og feir jul, påske og pinse med dine nærmeste i et flott feriehus. Eller dra på en avslappende ferie med jaktlaget eller vennegjengen.

novasol 2161
samsung camera pictures

I et feriehus har du friheten til å selv bestemme det daglige programmet, du kan nyte måltidene under åpen himmel på terrassen, ta en morgendukkert, og gå på oppdagelse i naturen eller de nærliggende byene.

novasol 1140
novasol 1872

Slik får du og tar i bruk rabatten

Rabatten hos NOVASOL/dansommer gjelder hele året. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Vennligst merk at rabatten gjelder kun for nye bookinger. For å oppnå rabatt skal du taste inn nedenstående rabattkode når du gjennomfører din neste bestilling. Så snart du har valgt en betalingsmetode får du en link som fører til et rabattfelt– her skal du taste inn din rabattkode

Din rabattkode: 2052765

Du kan kun få rabatten såfremt bestillingen foretas direkte hos NOVASOL/dansommer.

Du kan også kontakte NOVASOL på +47 2199 9002 hvis du har spørsmål.  

novasol 1286