kruser. hovedbilde

5% rabatt på et stille og vedlikeholdsfritt båtliv!

Vil du nyte båtlivet uten å tenke på vedlikehold?

Som abonnent på VI OVER 60 får du ekstra god pris på medlemskap i den elektriske båtpoolen fra Kruser. Du får tilgang til en flåte med helelektriske båter, og kan nyte sjøen i stillhet.

Krusers team tar seg av alt praktisk arbeid med båtene. Du kan enkelt booke deg båttur når du ønsker via vår bookingapp, og bli møtt av en ren og klargjort båt på brygga.

Som VI OVER 60 abonnent får du 5% fast rabatt på Komfort medlemskap:


5% rabatt tilsvarer 890 kr i avslag.

Om medlemskapet

Med Komfort medlemskap får du tilgang til alle Krusers Komfort-båter alle hverdager kl. 07:00-23:00. Sesongen er fra 1. mai til 30. september. Du kan ta ut båt fra alle våre havner i Oslo, Bærum, Asker, Moss og Bergen. Du betaler én fast pris og kan bruke båtene så ofte du ønsker i løpet av sesongen.

Om Kruser og tjenesten

Kruser er et alternativ til å eie båt. Kruser er en båtdelingstjeneste med helelektriske nullutslippsbåter, og det brukes verken fossilt drivstoff eller miljøskadelig bunnstoff på båtene. Målet er å gi kundene et bekymringsfritt og miljøvennlig båtliv. Alle som skal benytte seg av tjenesten får et lite kurs (onboarding) i grunnleggende sikkerhet og en innføring i hvordan man bruker båtene. Les mer om Kruser og tjenesten på kruser.no.

Har du lyst til å teste Krusers elbåter? Vi arrangerer prøveturer hvert år fra april til oktober. Bestill prøvetur på din lokasjon her.

kruser1

Spørsmål og svar

Hva er kravene for å være medlem i Kruser elbåtpool?

  • Du må være over 25 år
  • Du må ha båtførerbeviset (uavhengig av alder)
  • Eventuell ekstra båtfører må bo i samme husstand som primærmedlemmet, være over 25 år og ha båtførerbevis
  • Om du har lite eller ingen praktisk erfaring med båt må du gjennomføre vårt Basiskurs i båtføring (1250 kr i timen). Kurset tilpasses den enkeltes behov og varer i 1-3 timer.
  • Hele medlemsprisen må være innbetalt før du får tilgang til å booke båt.
    • Ved bestilling kan du velge mellom å betale 10% nå og resten innen 1. mars, eller betale alt med en gang. Bestiller du medlemskap i mars eller nærmere/ i sesongen må alt betales med en gang.

Kan andre benytte seg av mitt medlemskap?

Det er kun du og ektefelle/samboer som kan være fører av båten (Båtfører). Hvis ektefelle/samboer også skal være båtfører, må personen være registrert hos Kruser som Båtfører, være over 25 år, ha båtførerprøven og ha gjennomført «onboarding» på lik linje med hovedmedlemmet.

Hva skjer om jeg er uheldig og skader båten?

Kruser har forsikret alle båtene, men du er ansvarlig for skader og tap/tyveri i den perioden du bruker båten. Du vil måtte betale forsikringens egenandel ved skade eller tyveri (per i dag NOK 10.000). Du er også fullt ut ansvarlig for eventuelle avkortninger av forsikringsutbetaling for skaden på grunn av uaktsomhet eller skjødesløshet. Hvis båten må repareres pga. uaktsomhet eller skjødesløshet, kan du måtte betale opptil NOK 3.500,- per dag båten ikke kan benyttes, dog begrenset til maksimum NOK 10.000,-.

Er det mulig å kjøpe medlemskap for bare deler av sesongen?

Nei, bestilling og medlemskap gjelder for en sesong. Du betaler én fast pris for året og kan bruke båt så ofte du ønsker mellom 1. mai og 30. september. Om du bestiller medlemskap senere enn 1. mai vil du slippe å betale for dagene før bestilling – men du risikerer også at vi er utsolgt hvis du venter for lenge.

Får jeg noe av pengene tilbake om jeg vil avslutte medlemskapet før sesongen er over?

Nei, bestilling og medlemskap gjelder for en sesong. Du betaler fra den dagen du får tilgang til booking og ut 30. september.

Hvilket utstyr er i båtene? Hva hvis jeg trenger flere vester?

Båtene er utstyrt med alt utstyret og sikkerhetsutstyr man vil trenge til båttur. Dette inkluderer dregg, brannslokningsapparat, vester til 4 voksne og 4 barn, lanterner, kjøleskap, musikkanlegg, fortøyningstau, båtshake og navigasjonssystem.

Vester og annet utstyr skal aldri flyttes fra en båt til en annen da, da vi er avhengig av at alle medlemmene alltid skal finne nok vester eller nødvendig utstyr i båten.

Om du trenger mer enn de inkluderte vestene (2x 5-15 kg, 2x 15-30 kg og 4 voksenvester) til din båttur kan du bestille dette i appen for 100 kr i leiepris per vest.

Er jeg alltid garantert båt når jeg ønsker?

Man får som oftest båt når man ønsker, så lenge man booker 48 timer før. I mange tilfeller vil man også få båt selv om man booker dagen før eller samme dag, men ikke alltid. Komfort Dagtid har ekstra god tilgjengelighet og du vil derfor med stor sannsynlighet få båt når du ønsker nesten hver gang.

Konseptet er basert på at medlemmene opplever god tilgang på båt. Dette er medlemmenes høyeste prioritet – og derfor er det også Krusers høyeste prioritet. I medlemsundersøkelsen fra 2021 svarte 80% av medlemmene at de fikk båt alltid eller nesten alltid når de ønsket.

Om det er fullt et tidspunkt du ønsker kan du sette deg på venteliste. Listen går i kronologisk rekkefølge og du vil bli varslet om det blir ledig plass til deg.