25% rabatt på våre gode foredrag!

Har du lyst på mer kunnskap, inspirasjon, motivasjon eller og spennende historier? Atikko arrangerer foredrag med aktuelle, kjente og spennende personligheter, og vi har 2022-kalenderen full av spennende foredrag, rundt i hele Norge.

Bruk rabattkoden «viover60» i bestillingsprosessens andre trinn, under “gavekort og rabattkode” så fratrekkes 25%.

Atikko er en av Skandinavias største arrangører av foredrag med aktuelle, kjente og spennende personligheter. Nasjonale som internasjonale. Vi har fokus på å tilby en best mulig opplevelse til dere som besøker våre arrangementer.

Har du lyst på mer kunnskap, inspirasjon, motivasjon eller og spennende historier i 2021? Kalenderen i 2021 og 2022 er full av møter med mange spennende personligheter, rundt i hele Norge.

Her er noen av foredragene våre i 2022:

La 2022 bli året da du ble «sjef i eget liv»!
Med humor, formidlingsevne og glimt i øyet fyller professoren rommet med kloke ord og en god dose sunn fornuft. Ingvard Wilhelmsen holder foredrag for fulle hus landet rundt og er kjent som en av Norges aller beste foredragsholdere.
Opplev Ingvard Wilhelmsen live: Her er oversikt over alle stedene han har foredrag. Se og bestill her 

Sissel Gran & Peder Kjøs: Spør psykologene!


To av Norges fremste og mest anerkjente psykologer tenker høyt sammen om menneskets kolliderende følelser og tar spørsmål fra deg i salen!
I første del av dette arrangementet vil Sissel og Peder drøfte hvordan vi kan leve med våre indre motsetninger. Vi lengter etter trygghet, samtidig higer vi etter spenning. Vi vil være sammen, men vi vil også ha frihet. Vi frykter ensomheten, men også forpliktelsen. Vi begjærer, men er redde for vårt eget begjær.
De har også satt av godt med tid til å ta spørsmål fra publikum: vi vet at mange ønsker å spørre Sissel eller Peder om det de lurer på rundt psykisk helse generelt og den aktuelle tematikken. Derfor har vi satt av godt med tid i andre del til å ta så mange spørsmål som mulig fra salen. Spørsmålene blir anonymisert og Peder og Sissel vil naturligvis svare etter beste evne på så mye som tiden tillater.
Opplev Sissel Gran og Peder Kjøs live: Les mer og bestill her

Børge Ousland – Over Nordpolen i mørket: Bli med på en farefull og spennende reise over isen!


I mer enn 30 år har Børge Ousland foretatt banebrytende ekspedisjoner i Arktis og Antarktis – ekspedisjoner som tøyer grensene for det man trodde var mulig. Sammen med Mike Horn gjennomførte han i 2019 en av de mest banebrytende polar-ekspedisjonene i moderne tid, over Nordpolen i mørket.
Børge og Mike seilte ut fra Nome i Alaska med båten Pangaea. To uker senere nådde de iskanten og fortsatte på ski mot Nordpolen. Men turen var på langt nær over, fremdeles gjenstod den vanskeligste delen, mot iskanten nord for Svalbard. Mesteparten av den 1557 km lange turen foregikk med hodelykter, og de to polfarerne fikk raskt kjenne naturens tøffeste sider på kroppen – skruis, farlige råker, kulde og mørke.

Gå ikke glipp av en uforglemmelig kveld som berører temaer vi ikke kan unngå; døden, sannhet, kjærlighet og ikke minst livet!
I samtale med den prisvinnende journalisten og forfatteren Joachim Førsund vil du oppleve et nært møte med Christine Koht. For ca. 2 år siden ble Christine hardt rammet av kreft og lå i koma hele tre ganger. Nå ønsker hun å fortelle om sitt uvanlige liv også før hun ble alvorlig syk – et vilt og morsomt liv, et farlig liv, et liv fylt av varme og kjærlighet, men også skam og redsel.

Se alle foredrag som Atikko har: atikko.no

For billetter på faktura eller spørsmål kontakt oss på kontakt@atikko.no

Vi gleder oss til å se deg!