focused caucasian females talk on different phones

25% rabatt for abonnement på fasttelefon fra Telio

Spar penger med bredbåndstelefoni med abonnement fra Telio

Ønsker du en rimelig avtale på fasttelefon?

I tillegg til allerede lave priser så får du som VI OVER 60 abonnent enda billigere pris, med hele 25 % rabatt på valgfri avtale på fasttelefon hos Telio.  

Telio har levert bredbåndstelefoni siden 2003 og tilbyr telefonitjenester både i Norge, Danmark og Sveits. Vi leverer IP-telefoni til faste lave priser over hele landet, hvor du kan ringe til fasttelefoner og mobil både innenlands og utenlands.

Hos oss kan du velge mellom forskjellige avtaler tilpasset ditt bruk, som er tilrettelagt både deg som ringer innenlands og til deg som ringer utenlands.

Telio mann snakker telefon

Her er en oversikt over våre fire forskjellige typer abonnementer for bredbåndstelefoni:

Norden: Ring billig til fasttelefoner i Norden
Norden Alt Inkludert: Ring billig til fasttelefon og mobil i Norden
World: Fri bruk til fasttelefon i Norge og 30 andre land
World All inclusive: Ring billig til fasttelefon og mobil i utlandet og Norge

Vi tilbyr også Teliophone som er en app for smarttelefoner som lar deg ringe med bredbåndstelefoni fra mobilen. Ringer du med appen over trådløst nett, betaler du samme pris som fra fasttelefonen din – uansett hvor i verden du befinner deg.

Vi hjelper deg gjerne også via telefon. Hvis du ønsker å snakke med oss for mer informasjon eller for hjelp til å legge inn din bestilling så kan du ringe oss hverdager kl. 08.00 – 18.00 på telefonnummer 55106032.