skittfiske 1

20% rabatt på en mengde produkter til både fiske og friluftsliv!

Skitt Fiske ble etablert i 2004 og er Norges største nettbutikk for fiske og har i tillegg et rikholdig sortiment for både den friluftsinteresserte og for jegeren.

Vi kan tilby over 50.000 varelinjer fra over 170 leverandører fra vårt sortiment.

skittfiske 6

20% rabatt er en eksklusiv rabatt som kun VI OVER 60 abonnenter får!

Du får 20% rabatt på følgende produkter:

Fottøy (sko og støvler)

Førstehjelp og sikkerhet

Lykter (hode- og lommelykter)

Kniver & verktøy

Fiskesett (stang og snelle i pakke)

I enden av snøret (alt av sluker og kroker til fisketuren)

Slik får du og tar i bruk rabatten:


Rabattkoden hos Skitt Fiske gjelder til og med 30. juni og kan ikke kombineres med andre rabattkoder eller på varer med allerede større rabatt.
Enkelte unntak gjelder for bruk av rabattkode på Fiskesett: Guideline, Hardy, Sage og Orvis er unntatt rabattkoden. Les mer på www.skittfiske.no/rabattkoder
Du må opprette en kundekonto på www.skittfiske.no. Gå deretter inn på MinSide og registrere rabattkoden der. Alternativt kan du legge varer i handlekurven og registrere rabattkoden når du går til kassen. Uansett fremgangsmåte; neste gang du logger inn på www.skittfiske.no vil alle rabattene være synlige på de respektive produktene frem til rabattkodens utløpsdato.

Rabattkode: ViOver60

skittfiske 2

Enten du er lidenskapelig sportsfisker eller bedagelig anlagt feriefisker; mulighetene for å skape magiske øyeblikk ved vannkanten er tilstede uansett. Med et fiskesett og noen utvalgte sluker, spinnere, wobblere eller jigger er du i stand til å lande drømmefangsten når og hvor som helst.

skittfiske 3

Ta med deg dine nære og kjære ut på tur, enten til skogs eller fjells. Med godt fottøy og noe godt i sekken er slike turer god medisin mot hverdagens mas.

skittfiske 5

Dersom du har spørsmål er det bare å kontakte oss på post@skittfiske.no eller på telefon 33460757

Rabattkode: ViOver60