cf027724 ws rgb 2016

10 % rabatt på båtreiser og minicruise med DFDS

Danmark er en av nordmenns absolutte feriefavoritter, uansett om du ønsker å nyte avslappende dager på sanddynene eller oppleve det pulserende livet i storbyene.

Med DFDS reiser du enkelt og behagelig mellom Oslo-København og Oslo-Frederikshavn, og du får feriefølelsen allerede idet du går om bord. Velger du sjøveien til Danmark blir selve reisen til slutt en del av ferien, og du kan senke skuldrene, nyte fantastisk utsikt og frisk sjøluft, spise en avslappende middag og sove godt i komfortable lugarer.

Fordeler for VI OVER 60 abonnenter

  • 10% fast helårsrabatt på alle lugartyper ved bestilling av MiniCruise til København. Du får to kvelder og netter til sjøs og nesten fem timer i den danske hovedstaden
  • 10% fast helårsrabatt på båtreise på rutene Oslo-København og Oslo-Frederikshavn. Rabatten gjelder på alle lugar- og kjøretøytyper.
  • Eksklusive tilbud til VI OVER 60 abonnenter

Om DFDS

DFDS tilbyr båtreiser mellom Oslo-København og Oslo-Frederikshavn. Reis på et MiniCruise til København hvor du får to kvelder og netter ombord, og et opphold i København, eller velg en båtreise som et alternativ til fly eller en kjøretur. Om bord er alt tilrettelagt for at du skal få en behagelig reise og her finnes noe for alle.

Spis en avslappende middag i en av restaurantene som tilbyr alt fra italienske klassikere, til buffè og saftige kvalitetsbiffer, Du kan gjøre gode kupp i taxfreebutikken, nyte live underholdning i en av skipets barer, eller finne roen i skipets vinbar.

Reiser du med barn finnes et spennende underholdningstilbud. La barna plaske i bassenget, hoppe i ballbingen, eller bli med på artige konkurranser og aktiviteter.

DFDS tilbyr en rekke lugarer som passer ethvert behov og budsjett – fra økonomi til luksuslugarer med det lille ekstra.