utdannts kursportal

1 måned gratis tilgang til over 200 nettkurs ledet av fageksperter

Utdannet.no tilbyr digitale kurs fra noen av landets beste fageksperter. Tjenesten fungerer på samme måte som strømmetjenester for musikk eller TV-serier. Kundene betaler en fast månedspris og får tilgang til alle kursene som er produsert så langt.

Abonnenter på magasinet Vi OVER 60 får første måned gratis tilgang til plattformen.

Slik benytter du tilbudet:

  1. Gå til prislistene: https://www.utdannet.no/bli-medlem/
  2. Klikk «Start abonnement» under månedlig abonnement
  3. Logg inn eller registrer deg
  4. Legg til personalia, bankkort og rabattkode: viover60-rabattkode-2022
  5. Klikk «Fullfør bestilling»

Abonnementet fornyes automatisk etter 1 måned. Hvis du ikke ønsker å fortsette etter gratis måneden din kan du enkelt stoppe abonnementet på ‘Mine sider’ eller sende en e-post til oss på kundeservice@utdannet.no. Det er ingen bindingstid.

Eksempel på nettkurs:

Fotokurs: bli en bedre fotograf

Fotokurset er beregnet på deg som ønsker å utnytte ditt digitale kamera på en mer bevisst og kreativ måte, og få større glede av fotograferingen. Fotograf Olav storm kommer til å lære deg hvordan kameraet fungerer og hvordan du får god kontroll på eksponering, fokusering, valg av filformat, ISO, lysmåling og hvitbalanse.

Bildekomposisjon og bevisst valg av motiv, utsnitt, valg av brennvidde og fotograferingsvinkel er også tema du vil lære i fotokurset. Med ny kunnskap om kamera, praktisk fotografering ute i det fri, med ulike eksempelbilder, vil du se hvordan du kan utnytte kamera på en kreativ måte. Vi tar for oss motiv som fotografering av landskap, portrett, makro, bevegelse, nattfotografering mm. Du får også 10 viktige råd av Olav Storm som vil gjøre deg til en mer kunnskapsrik fotograf.

Redigeringskurs bilder

Bilder er et intuitivt bilderedigeringsprogram utviklet av Apple. Applikasjonen fungerer på Mac OS og iOS og er gratis å bruke. Bilder gjør det enkelt å organisere, redigere og deler bilder med andre.

Kreativ fotografering

I dette fotokurset vil du lære grunnleggende fotoferdigheter som er uavhengige av tekniske innstillinger. Det vil handle om hvordan du kan ta kreative bilder, hvordan du kan utvikle fotoblikket ditt. Derfor kan du ta fotokurset uavhengig av hvilket kamera du har. Du kan til og med ha nytte av det om du bruker mobilkamera.

Se mange andre kurs som Word, Excel, Power Point, Teams osv.

Se alle kurs her