REISEGØY: Innholdsrike turer som tar utgangspunkt i hobbyen og interessen til godt voksne. KLIKK HER!

hovedbildeyoga02

Yoga, indre ro og balanse på luksuriøse Villa Dorothea Retreat

Bli med og opplev fantastiske dager fylt med varme og energi på en luksuriøs og innbydende retreat midt i Orxeta utenfor Alicante i Spania.

VI OVER 60 og Vilja Reiser inviterer deg til å bli med og oppleve fantastiske dager fylt med varme og energi på en luksuriøs og innbydende retreat midt i Orxeta utenfor Alicante i Spania. Gi deg selv en pleiende pause fra hverdagen, senk skuldrene og nyt tilværelsen i vakre omgivelser på Villa Dorothea sammen med oss!  Du skal få spire og blomstre mens Renée Ramsey (64 år) gir deg en gavepakke med yoga for hode, hjerte og kropp.

AVREISE: 22. april 2024 – 5 dager
Pris per person fra kr 15 900,- i dobbeltrom

Hver morgen starter vi med yoga før vi spiser en deilig frokost. Vi gjør enkel og ukomplisert yoga hvor vi finner vårt kvinnelige kraftsenter, og puster for livskraft og energi. Timene avsluttes med avspenning.

mg 3278 edit
Det blir to økter med yoga hver dag. Morgen og ettermiddag.

Det er flott turterreng i umiddelbar nærhet til Villa Dorothea, og mange fine steder å gå langs kysten. Det er også hyggelig å besøke sjarmerende Altea og fargerike Villajoyosa. I Villajoyosa er det en flott sandstrand du kan tilbringe dagen på – om ønskelig. Frister det å ta det med ro kan du slappe av med en god bok i den vakre hagen ved bassenget. Kanskje du ønsker litt ekstra egenpleie? Villa Dorothea har massasjerom hvor du kan booke tid for massasje. Så her er mange muligheter for individuell tilpasning i tillegg til våre felles daglige yogaøvelser.

52f0424 edit

Høydepunkter

– Privat villa helt for oss selv
– Beste yoga undervisning – passer for alle
– Delikat vegetarmat
– Flott uteareal og svømmebasseng
– Herlig fellesskap – reise gjerne alene og få nye venner!

Her bor du

Villa Dorothea er en stor og vakker eiendom, som ligger nydelig til på kanten av Bella Orcheta ved Aitana-fjellene. Orcheta er en liten fjellandsby hvor det finnes landhandel, minibank, 2 restauranter og et bakeri. Kort vei til nærmeste strand.
Eiendommen er omgitt av frisk og fint turterreng i umiddelbar nærhet. Den vakre villaen består av 4 avdelinger spredt rundt på eiendommen. I en av disse avdelingene finner du kjøkken, felles stue, spisestue og en liten butikk i tillegg til resepsjonen. Rommene og yogasalen er fordelt i andre deler av eiendommen.

Villa Dorothea har eget saltvannsbasseng (ikke oppvarmet), treningsrom og gratis wifi til alle sine gjester. De har også butikk med salg av yogaklær og smykker.

52f0203 2 edit
Maten er en viktig del av oppholdet på Villa Dorothea.
mg 2547
Like viktig som god mat er det sosiale samværet.

Villa Dorothea kan friste med sunne, spennende og organiske vegetarretter som definitivt vil falle i smak. Tre måltider om dagen er inkludert i pakken vår.

Delt twinrom er inkludert i pakken, enkeltrom mot tillegg. Noen rom har eget bad, mens andre rom deler bad. Fine rom og gode senger. Alle senger har norske dundyner og puter og er redd opp med damask sengetøy. Gjester vil få utdelt 1 morgenkåpe og håndklær.

Yoga på reisen
Du gjør Yoga med den kroppen du har! Denne reisen er for deg som trenger noen stressfrie dager til å finne indre ro. Vi gjør enkel og ukomplisert yoga hvor vi finner vårt kvinnelige kraftsenter, og puster for livskraft og energi. Vår leder heter Renée Ramsey, en svært inspirerende, godt voksen og dyktig yogainstruktør. Hun formidler teknikker for indre ro og balanse, og gir deg øvelser for fokus, spirituell vekst, klarhet og styrke. For Renée er det viktig at yoga er gøy, lett forståelig og utviklende. Og at du får kontakt med deg selv, og kjenner på livsgleden, nysgjerrigheten og kreativiteten som bor i deg.

Reise alene?
Du er velkommen å melde deg på alene, her blir vi garantert en fin gruppe og alle blir godt kjent og får gjerne nye venner. Vi plasserer dere sammen to og to i delt dobbeltrom. Du tenker derfor ikke å betale fordyrende enkeltromstillegg (om du ikke ønsker eget soverom).

ramsey
Renée Ramsey
villa dorothea retreat
Villa Dorothea er en opplevelse i seg selv!

Vår leder

Renée Ramsey brenner for å skape en verden i harmoni på alle plan. Renée mener vi alle må begynne med oss selv og vår egen fysiske og mentale helse. Hun er kunnskapsrik og formidler gjerne om eteriske oljer som kan brukes til mange anledninger.

Det beste med å reise sammen med andre damer er opplevelsen av hjertevarme, omsorg og styrke som skapes i fellesskapet på tur! Fryden og sommerfuglene som sitrer i kroppen av glede over det som møter oss på eventyr.

Program

– Morgenyoga og avspenning
– Deilig frokost
– Egne aktiviteter på formiddagen – bassenget, gå tur, dra på utflukt etc
– Lunsj
– Ettermiddagsyoga
– Middag
– Sosial samvær og hyggelige stunder utover kvelden

Inkludert

– Fly med direkte fly Oslo-Alicante tur-retur
– Bagasje samt seteplassering samlet
– Transport tur/retur flyplassen-hotellet
– 5 netter i valgt romkategori
– 3 daglige måltider: vegetar buffèt
– 2 daglige yogaøkter med Renée
– Sosialt fellesskap med andre likesinnede
– 1 plantet tre i Viljaskogen
– Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
– Fra 10 til 22 deltagere