REISEGØY: Innholdsrike turer som tar utgangspunkt i hobbyen og interessen til godt voksne. KLIKK HER!

route66 hovedbilde

Historiske Route 66 på MC eller bil!

Oppfyll ungdomsdrømmen!

Vi kjører sammen fra Chicago til Los Angeles. Turen er 3.940 kilometer lang, og vi bruker nesten 3 uker på den. Passe lange dagsetapper, slik at det blir tid til opplevelser langs Route 66, ikke bare kjøring. En tur for livet!

VI OVER 60 og Hopalong Travel inviterer deg til å kjøre historiske Route 66, en ikonisk reise tilbake i tid! Sjekk av på din «Bucket List» nå!

AVREISE: 21. mai – 11. juni 2024 – 21 dager
Pris per person fra kr 36.490,- i dobbeltrom

Vi kjører Route 66, den mest ikoniske av alle road trips. Turen går gjennom 8 stater (pluss avstikker til Las Vegas og Grand Canyon). Vi bruker nesten tre uker på turen. Da blir etappene passe lange, slik at det blir tid til å oppleve Route 66, ikke bare kjøre.  

bil

Route 66 er en reise tilbake i tid – gjennom hjertet av Amerika. Veien fikk sitt navn i 1926 og var i mange tiår «Main Street of America», udødeliggjort gjennom filmer, bøker og musikk.

harley davidson

Høydepunkter

Verdens mest kjente roadtrip
– Gjennom hjertet av Amerika
– Kjøre gjennom 8 stater
– Las Vegas og Grand Canyon 

Vi kjører Route 66 fra øst mot vest, slik Hopalong Travel har gjort nesten hver sommer siden 2011.

Tirsdag 21. mai: Avreise fra Norge til Chicago
Onsdag 22. mai: Chicago
Torsdag 23. mai: Pontiac
Fredag 24. mai: St. Louis
Lørdag 25. mai: Springfield
Søndag 26. mai: Joplin
Mandag 27. mai: Tulsa
Tirsdag 28. mai: Weatherford
Onsdag 29. mai: Amarillo
Torsdag 30. mai: Tucumcari
Fredag 31. mai: Santa Fe
Lørdag 1. juni: Gallup
Søndag 2. juni: Flagstaff/Williams
Mandag 3. juni: Flagstaff/Williams, Grand Canyon
Tirsdag 4. juni: Las Vegas
Onsdag 5. juni: Las Vegas
Torsdag 6. juni: Needles/Lake Havasu
Fredag 7. juni: Los Angeles
Lørdag 8. juni: Los Angeles
Søndag 9. juni: Los Angeles
Mandag 10. juni: Hjemreise fra Los Angeles
Tirsdag 11. juni: Ankomst Norge

Turpakken inkluderer

– Flybilletter.
– Leiebil med fri kilometer og forsikring. Avgift for enveisleie er også inkludert.
– Hotell alle netter under hele oppholdet. Gode hoteller.
– Turprogram med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner. Det er mye spennende. – Reisekoordinator som er med hele veien.

Ikke inkludert

– Bensin (normalt rundt kr 3.000,- pr. full size bil på Route 66).
– Mat, lunsj og middag. Mange hoteller har frokost inkludert.
– Parkering enkelte destinasjoner.
– Billetter til enkelte lokale attraksjoner (frivillig deltagelse).

route 66.1

To personer

To personer deler én bil og ett hotellrom. Alle rom har to separate senger. For par, vanligvis én stor dobbeltseng. Om flere vil kjøre sammen, kan vi booke SUV eller van/minibuss, ofte uten ekstra kostnad. Barn/tenåringer som deler rom med to voksne, faktureres kun kr 9.990,-.

Reise alene

Enerom og egen bil bookes for de som ønsker.
Tillegg for enerom, kr 12.990,-
Tillegg for egen bil, 7.990,- (deltagere som melder seg på alene, velger ofte å kjøre sammen med en annen deltager og sparer dermed kostnad for egen bil).

route 66 hopalong travel 0001 001

Depositum ved påmelding

Ved påmelding sender vi ut en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. Beløpet trekkes fra på sluttfakturaen. Depositum er refunderbart om du velger å kansellere innen 15. desember 2023. Sluttfaktura sendes med forfall 4 til 6 uker før avreise. 

Hva skjer når du melder deg på?

1. Send oss navnene på hver deltager til kjetil@hopalong.no eller ring 73 43 66 05.
2. Du får en depositumgiro på kr 2.500,- pr. person. Giroen har forfall innen 14 dager, men innbetalt beløp er refunderbart om du velger å kansellere innen 15. desember 2023.
3. Velg leiebilklasse etter at leiebiloversikten er klar. Du kan oppgradere leiebil om du ønsker.
4. Godkjenn flyruten. Vi sender ut forslag på best mulig flyrute. Du kan oppgradere flyseter om du ønsker. Noen vil også legge til ekstra dager før eller etter turen.
5. Sluttfaktura har forfall 4 – 6 uker før avreise. Her trekker vi fra depositumet du har innbetalt. Vi kan også dele opp beløpet om du ønsker.
6. Ca. 2 – 3 uker før avreise får du et fyldig og oppdatert turprogram med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner, inkl. detaljert informasjon om utreisedagen, møtesteder, osv.
7. Når avreisedagen kommer, er reiseleder med under hele turen fra man har landet på flyplassen i Chicago til man reiser hjem fra Los Angeles

driving,a,car,on,the,historic,route,66,,with,pavement

Leiebil

Inkludert i turpakken er full size firedørs sedan leiebil, f.eks. Chevrolet Malibu, e.l. Turprisen er basert på at to personer deler én bil. Om man er tre eller flere som ønsker å kjøre sammen, kan vi booke SUV, vanligvis uten ekstra kostnad. Mange velger også å oppgradere bil. SUV-klassene er populære. Det samme er convertible-klassen (f.eks. Camaro Cab eller Mustang Cab). Meget god forsikringspakke er inkludert. Det er kr 0,- i egenandel ved skader (også småskader og riper). Det er kr 0,- i egenandel ved tyveri.

Vi booker også motorsykkel for de som ønsker. 

Fly

Flybillett er inkludert. Innsjekket bagasje og mat er også inkludert. Vi bruker de store flyselskapene, slik som KLM, Delta, SAS, Lufthansa, British Airways, osv.
Utreise fra Gardermoen, Stavanger og Bergen inkludert. Vi booker også avreise fra andre flyplasser etter ønske, noen ganger uten tillegg i pris. Pristillegg for tilknytningsbillett fra enkelte flyplasser kan påløpe.

Hotell

Vi booker kun hotell av god standard. Alle hotell er inspisert av reiseleder i forkant. Hotellene ligger sentralt i gangavstand til restauranter og attraksjoner. De fleste hotellene har basseng og lignende fasiliteter. Vi bruker både uavhengige hoteller og kjedehoteller som f.eks. Hilton- eller Marriott-hoteller og Best Western og Holiday Inn, etc. Alle hotellrom har i utgangspunktet to separate senger. For par booker vi ofte rom med én stor dobbeltseng. Enerom bookes for de som ønsker (tillegg i pris).

Reiseleder

Reiseleder er med på turen, hele veien, fra man lander på flyplassen i Chicago til man reiser hjem fra Los Angeles. Reiseleder vil hver morgen gjennomgå dagens program og komme med råd og tips.

Ekstra-dager

Om noen ønsker ekstra-dager i forkant eller etterkant av turen, booker vi det etter ønske.

Depositum ved påmelding – fri kansellering

Ved påmelding fakturerer vi et depositum på kr 2.500,- pr. person. Depositum er refunderbart ved kansellering, uansett årsak, frem til 15. desember 2023. Depositumet trekkes fra på sluttfaktura. Sluttfaktura har forfall 4 til 6 uker før avreise.

Åpen bil route 66

Betaling

Vi sender faktura for betaling i nettbank. Vi tar i tillegg alle typer vanlige kredittkort (Visa, MasterCard, American Express, etc.) dersom du ønsker å betale med kort. For kortbetaling påløper gebyr til kredittkortselskapet, 3.7% i tillegg. Betaler du faktura i nettbank er det ikke noe tillegg. 

Corona

Det ikke lenger krav om vaksine, testing eller coronapass ved innreise til USA. 

Trygghet

Hopalong har arrangert turer til USA for norske reisende siden 2009. Vi har kjørt Route 66 med grupper hvert år siden 2011 (bortsett fra under pandemien). Hopalong Travel AS er medlem av Reisegarantifondet (RGF) og alle reiser selges etter norske regler om reisegaranti.

Hver morgen underveis møtes vi for en rask gjennomgang av dagens etappe. Reiseleder har mange gode tips. Underveis vil noen kjøre sammen, mens andre kjører på egenhånd. Du velger selv hvor ofte du vil stoppe og om du ønsker å gjøre ting på egenhånd. Det er lagt til rette for begge deler. Alle har frihet til å disponere tiden som man vil. Du kan sjekke inn på hotellet når du selv vil. Du kan gjerne slappe av på morgenen og sjekke ut sent, om du ønsker.

Dagsetappene er lagt opp slik at du har mulighet for å “kjøre inn” litt tid og få mer tid til å slappe av ved bassenget på hotellet om ettermiddagen, eller dra på oppdagelsesferd på egenhånd. Mange kvelder samles de som ønsker å spise middag sammen. Også dette er frivillig. Bli med de kveldene du har lyst.

Om du sikrer deg plass nå, er det full refusjon om du kansellerer innen 15. desember 2023. Forbehold om pris- og programendringer.

Turoperatør: Hopalong Travel

Telefon 73 43 66 05