SINGELTUR – Vandring i Dolomittene

Bli med på vandreturer i de naturskjønne Dolomittene, med storslagne utsikter, spisse tinder og frodige alpeenger. Halvpensjon.

Med kabelbaner går turene opp i fjellene – i et imponerende naturlandskap. Uansett rute kan vi love flotte vandringer i ett av verdens vakreste fjellområder. Under alle våre vandringer har vi i tillegg til vår reiseleder også selskap av en lokal autorisert naturguide som vil berike oss ytterligere med informasjon om området.

Vi bor på et enkelt, men særdeles hyggelig og genuint familiedrevet hotell i Fassa-dalen, omringet av noen av Dolomittenes mest spektakulære topper. Hotellet tilbyr en solid frokost og god middag.

Vandringene er relativt krevende og man må være ved god fysisk helse og være godt vant til å gå i fjellet. Mulighet for lunsj på fjellrestauranter vi passerer.

Høydepunkter:

  • Vandringer i imponerende landskap
  • Stopp på alpehytter underveis
  • Utflukt til Bolzano
  • Spektakulær taubane-tur

Kort program:

Dag 1 Ankomst Venezia, møte med reiseleder og transport til Dolomittene.

Dag 2 1. vandring: Buss til Passo Pordoi mellom Sella- og Marmolada-massivene. Vandringer med utsikt over de to massivene. Begrenset med nivåforskjeller. / Ca. 10 km / ca. 200 høydemeter.

Dag 3 2. vandring: Utgangspunkt i Vigo di Fassa, taubane til Ciampedie på 2000 m. Vandring opp mot Rosengarten, et av de flotteste fjellene i Alpene. / Ca. 10 km /
ca. 300 høydemeter.

Dag 4 Utflukt til den elegante byen Bolzano og taubane til fjellbyen Renon.

Dag 5 3. vandring: Fra Passo Costalunga går vi med vakre utsikter mot Rosengarten og Latemar. Vi passerer også den vakre lille Lago di Carezza. / Ca. 8 km / ca. 250
høydemeter.

Dag 6 4. vandring: Buss til Passo Sella på 2000 m. Eventyrlige utsikter mot Sassolungo, Sella, Seizeralm og Plan de Corones. / Ca. 8 km / ca. 300 høydemeter.

Dag 7 Fridag.

Dag 8 Transport til Venezia og hjemreise.

Del innlegg