UTSOLGT! Placido Domingo i Verona!

 

Denne turen er dessverre utsolgt og det blir heller ikke satt opp en ny avgang.

EN OPPLEVELSE FOR LIVET: Gullbilletter til Placido Domingo på Arena di Verona!

Bli med på denne fantastiske kulturreisen til Verona og Venezia!

I juli oppfører Arena di Verona en galla-forestilling med Placido Domingo, og vi har sikret oss gullbilletter! Videre får vi oppleve Aïda, den første operaen som ble vist på arenaen i 1913, og vi skal besøke Marco Polos Venezia, hvor vi får være med på en flott kirkekonsert.

Høydepunkter:
– De beste billetter til Placido Domingo
– Operaforestillingen Aïda
– Dagstur til Venezia med kirkekonsert

Arena di Verona har en unik plass blant verdens store operascener. Her oppføres forestillinger utendørs for opp til 15.000 tilskuere, uten noen form for elektroniske hjelpemidler. Det er bare høyt kvalifiserte operasangere som får opptre på arenaen.

Verona er dessuten en særdeles spennende by med flotte bygninger, romerske monumenter, gammel historie og et vell av gode restauranter og hyggelige vinbarer.

Vi bor godt på en familiedrevet vingård i hjertet av vindistriktet Valpolicella, kjent for blant annet Amarone-vinen.

Dette er virkelig en reise for livsnytere!

PS! Det er mulighet for å oppgradere billettene ved operaforestillingen Aïda mot tillegg i pris. Dette MÅ gjøres ved reservasjon av reisen da vi kjøper billettene tidlig for å få gode plasser. Operabillettene er derfor ikke endrings- eller refunderbare etter bestilling. 

Dagsprogram

Dag 1     Ankomst
Vi ankommer Milano midt på dagen og reiseleder møter oss på flyplassen. Vår buss tar oss til vårt vingårdhotell i Valpolicella for innsjekk (ca. 3,5 timers busstur med stop). På kvelden blir det vinsmaking og velkomstmiddag på gårdens egen restaurant, med flere av gårdens egne viner til.

Dag 2    Omvisning Verona og opera Aida
Formiddagen er fri. Nyt hotellets deilige basseng eller gå den korte turen ned til Fumane, en av de fem klassiske kommunene i Valpolicella, hvor det finnes flere gode restauranter. På ettermiddagen setter vi kursen mot Verona hvor vi får en guidet omvisning (ca. 30 min. busstur). Tid til middag på egenhånd før forestillingen Aida på Arena di Verona. Bekledning sommerlig pent, men ikke galla. Retur til hotellet sent.

Dag 3    Opera Placido Domingo
Formiddagen fri og tid til å hvile etter gårdagens sene hjemkomst. Ut på ettermiddagen returnerer vi til Verona, og det blir litt tid til å utforske byen i eget tempo og finne en god restaurant for en tidlig middag. På kvelden blir det gallakonsert med Placido Domingo, og her har vi booket de aller beste plassene. Her pynter vi oss for forestillingen. Retur til hotellet sent.

Dag 4    Fridag
Etter to sene kvelder er denne dagen fri til avslapping. Hotellets restaurant er åpen både for lunsj og middag. Kanskje det frister med en liten vandretur blant vinrankene?

Dag 5    Dagstur til Venezia
Litt ut på formiddagen reiser vi til vakre Venezia. Denne helt spesielle byen kommer vi til først med buss og deretter med vår private motorbåt inn til det historiske sentrum.

Venezia opplevde sin storhetstid under den sene middelalderen, når byen tjente enorme formuer på handelen mellom øst og vest. Vi får tid til å oppleve byen i eget tempo og spise en tidlig middag, før vi avslutter med en stemningsfull klassisk kirkekonsert i en av byens vakre barokkirker. Transport med båt og buss tilbake til hotellet på kvelden.

Dag 6    Hjemreise
Etter frokost går turen til Milano for retur til Norge.

 

Del innlegg