Prisgunstig cruise fra Italia til Sverige!

Bli med på vårens cruiseeventyr, fra Savona i Italia til Stockholm i Sverige.

Italia – Frankrike – Spania – Portugal – England – Holland – Sverige

Opplev 7 land på en og samme reise; nyt en bouillabaisse ved strandpromenaden i Marseilles, besøk vakre Vigo i Spania og ta trikken opp de bratte bakkene i gamle-byen i Lisboa. Amsterdam er en by med mange spennende museer i tillegg til at det er en veldig hyggelig by å rusle rundt i. Det blir også mulighet for å besøke både Paris og London for de som ønsker litt storbyliv.

Vi avslutter med en natt til kai i Stockholm hvor vi dagen etter går i land og flyr hjem til Norge. På alle steder som besøkes underveis blir det mulighet for å være med på spennende utflukter. Disse bestilles og betales om bord. Et annet alternativ kan være en tur på land på egen hånd, eller å bare nyte alle fasiliteter om bord på skipet.

Skipet: MS Costa Mediterranea er et hyggelig og moderne skip med et interiør inspirert av italiensk eleganse. Det er et internasjonalt miljø om bord og italienske kjøkkensjefer sørger for en spennende europeisk/italiensk meny i skipets mange restauranter. Cruiset byr på et rikt underholdningstilbud, i tillegg til gode muligheter for sportslige aktiviteter og avslapning.

Dagsprogram
Dag 1: Avreise fra Oslo til Savona, Italia
– ombordstigning
Dag 2: Marseilles, Frankrike
Dag 3: I sjøen
Dag 4: Cadiz, Spania
Dag 5: Lisboa, Portugal
Dag 6: Vigo, Spania
Dag 7: I sjøen
Dag 8: Le Havre, Frankrike
Dag 9: Harwich, England
Dag 10: Amsterdam, Holland
Dag 11: I sjøen
Dag 12: I sjøen
Dag 13: Stockholm, Sverige
Dag 14: Stockholm, Sverige

Del innlegg