1000 kroner i rabatt: Sjarmerende Rhinen!

PS! Vi har satt ned prisen med 1000 kroner per person.
Prisene til høyre er med rabatt.
Hos Escape vises rabatten i bestillingsprosessen.

På denne turen får oppleve noen av de mest sjarmerende byene og vakreste katedralene langs Rhinen.

Bli med Karl Gervin på elvecruise gjennom et frodig landskap med bratte vinmarker, koselige små byer og gamle middelalderborger. Gervin er idéhistoriker, teolog og har i en årrekke arbeidet som prest i Oslo domkirke. Han er en etterspurt foredragsholder, kåsør og omviser.

Cruiset starter i Köln, hvor vi finner den store og flotte Kölnerdomen. Köln er eau de colognens fødested og et besøk ved parfymemuseet står også på programmet.

De romanske katedralene i Mainz, Worms og Speyer er alle såkalt «keiserkatedraler» (Kaiserdom). Vi skal besøke dem alle og utforsker byene til fots. Katedralen i Worms er en av de fremste romanske kirker i Tyskland. Mainz er det eneste katolske
bispedømmet i verden, ved siden av Roma, som går under betegnelsen Den hellige stol. Speyerkatedralen, som ble påbegynt 1030 og er et av de viktigste arkitektoniske minnesmerker fra sin tid.

I Mannheim har du mulighet til å bli med på en utflukt til universitetsbyen Heidelberg. Vi avslutter i Strasbourg, hovedstaden i den franske regionen Alsace med den sjarmerende gamlebyen og den høye Notre-Dame katedralen.

Du bor i utvendig lugar på hyggelige MS Bohem, der fransk gourmetmat og drikke er inkludert. Det er bare å glede seg!

Høydepunkter:
– Interessante foredrag av Karl Gevin
– Fantastiske katedraler langs Rhinen
– Parfymemuseum i Köln
– Fransk gourmetmat på båten

Del innlegg